0

Must detox ...

B
News / News

5

Bommen van kerstcalorieën en een kanjer van een oudejaarskater, oops I did it again. Er zit niks anders op: januari wordt een absolute detox maand!

Na elk kerstdiner leek een leven op water en brood waarschijnlijk een aantrekkelijke optie ... maar als je de post-feesten-detox echt wil volhouden, kan je beter wat meer aantrekkelijke kuren volgen.

Must Detox
5
Foto © Byrdie

Evenwichtig duurt het langst. Als je te enthousiast begint en echt alle lekkers uit je dieet schrapt, is de kans dat je niet lang volhoudt groter dan wanneer je jezelf wel af en toe iets gunt.

Must Detox
5
Foto © Madam Bakster

Zo hoef je als dessertfan je favoriete zoetigheden niet voorgoed vaarwel te zeggen, maak gewoon een gezonde variant! Bij Madam Bakster vind je een alternatief voor elke zoete zonde. De Gentse online bakkerij heeft er zijn missie van gemaakt om veganistisch te koken zonder aan smaak in te boeten. Ongezonde ingrediënten zijn vervangen door noten, avocado's, cocosolie, etc. Avocadotaart als dessert? Ik zie dit dieet wel zitten! 

Must Detox
5
Foto © Cookameal

Nog een adresje om inspiratie te halen voor je nieuwe levensstijl is Cookameal. Je vindt er geen extreme regimes, alles mag, maar alles is wel lekker vers. De gerechten zijn evenwichtig en hoofdzakelijk gezond. Dit is waarschijnlijk de makkelijkste optie om vol te houden, alle recepten zijn eenvoudig klaar te maken, je hebt geen vreemde ingrediënten nodig en het resultaat is overheelijk!

Must Detox
5
Foto © JusJus

Toch gebrand om volledig cold turkey te gaan in 2016? Dan is de JusJus-kuur de ideale optie. Leef 3 of 5 dagen op de verse, rauwe sapjes, die boordevol essentiële enzymes en vitamines zitten. Na de cleanse zou je je herboren, alert en energiek moeten voelen.

05.01.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten