1

Multitasking beautybalms

B
Skin care

Als we een cent kunnen uitsparen, dan twijfelen we niet. Die cent kan het begin van een miljoen zijn! Vanzelfsprekend zijn we fan van beautyproducten die geld besparen.

Er zijn op de beautymarkt enkele creaties die voor verschillende doeleinden kunnen gebruikt worden. Sommige crèmes kan je zowel op je gezicht, je benen als - jawel -  je haar aanwenden. Andere producten doen dan weer andere magische dingen.

Dr. Jackson’s Coconut Melt

Kokosolie werd dit jaar plots een echte hype. Met reden, want op zich is dit echt wel een wonderproduct. Dr. Jackson’s Coconut Melt kan je gebruiken op je huid, je lippen, je nagelriemen en ook op je haar. Schoonheden Miranda Kerr en Emma Stone zweren bij deze olie en als zij hierin geloven, dan wij ook!

  • Dr. Jackson's Coconut Melt koop je bij Net-à-Porter voor € 12.

Lush’s Ultrabalm

Lush is sowieso heel uniek in zijn producten. Met de ultrabalm haal je een product in huis vol goede natuurlijke ingrediënten. Dit wonderproductje bevat jojoba olie, candelila wax en rose wax. Je gebruikt het op droge plekken op je huid, maar ook om je wenkbrauwen te fixeren en je wimpers te verzorgen. 

  • Lush's Ultrabalm koop je in de lush winkel voor € 14,95.

Weleda’s Skin Food

De naam van deze balsem zegt het helemaal, het is de maaltijd waarop je huid zit te wachten. Je gebruikt het net zoals de vorige crème op alle plaatsen op je lichaam die het nodig hebben. Na deze balsem is je huid zacht en heb je een mooie glow!

  • Weleda's Skin Food kost $19 op hun website, maar je koopt het ook bij de apotheek.

Cîme’s olie en Himalaya Balsem

De Himalaya Balsem werd ontwikkeld op basis van zeven oliën en chiuri boter uit de Himalaya. Deze zalf kan je voor wel heel veel bestemmingen gebruiken. Je smeert het op een geïrriteerde huid, vermoeide spieren en gewrichten, kloven en schrammen en vermoeide voeten. Het is ook een oplossing voor vermoeide voeten en als je niet goed kunt ademen. 

  • Cîmes Himalaya Balsem koop je bij Bio Planet voor € 16,50.

De Olie van Cîme is al langer een favoriet hier op de Belmodo-redactie. Kora-Lee raadt het aan om te gebruiken als je haar droog aanvoelt, op je nagelriemen, als je broze nagels hebt of op droge plekken op je elleboog. Natuurlijk kan je het ook gewoon over je hele lichaam smeren of in je bad gebruiken. Kora-Lee wendt het zelfs aan als make-upremover!

  • Cîmes Olie koop je bij Bio Planet voor € 23,50

Je huid verzorgen is heel erg belangrijk. Remember, mooie make-up start met een goeie huid!

19.08.2016
Geschreven door Laura De SmetBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo