0

Mugs met te gekke quotes

F
Wishlist

5
08.06.2016
Geschreven door Fleur Vanslembrouck

Een lekker kopje koffie kan je dag hélemaal maken. Wij worden echt goedgezind van mugs met pittige quotes en al zeker wanneer er heerlijke, warme koffie in zit!

Motivational

’s Morgens kunnen we allemaal een duwtje in de rug gebruiken. De dag vol motivatie beginnen is de manier om je doel te bereiken. Bovendien schuilt een Instagram-waardige foto om de hoek. Win-winsituatie!

Mugs met te gekke quotes
5
Foto © Plum street prints

Inspirational

Inspiratievolle quotes kunnen je mood helemaal doen veranderen. Wanneer beter om die te lezen dan tijdens een koffiepauze? Op kantoor, achter je bureau of in een gezellige koffiebar? Eender welke plek is goed om van houding te veranderen en je leven over een andere boeg te gooien. Positive vibes only!

Mugs met te gekke quotes
5
Foto © Plum street prints

Humor

Lachen is de beste manier om te ontspannen. Stressvolle situaties zijn gemakkelijk te doorkomen met wat humor. Geen inspiratie voor sappige mopjes? Wij helpen je even.

Mugs met te gekke quotes
5
Foto © Zazzle

Coffee lovers

Wie van koffie houdt, schreeuwt dit het liefst van de daken. Mokken met koffiequotes kunnen daarom zeker niet ontbreken in jouw collectie coole mugs.

Mugs met te gekke quotes
5
Foto © The trendy sparrow

De mug als decoratie

Je kan de mug voor meer dingen gebruiken dan alleen maar om van uit te drinken. De koffiemok is namelijk ook leuk als designstuk op je bureau. Je kan er je schrijfgerief kwijt of zelfs als vaas gebruiken. Let's mug the things up!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten