0

Move Campagne + Clinics

F
Trends

4
18.10.2011
Geschreven door Marlies Dekkers

Naast een Pink beha en een Care Bra, heb ik dit jaar #MOVE in het leven geroepen. Onderzoek wijst uit dat bij overgewicht vrouwen 55% meer kans hebben om aan kanker te sterven. En dat meer lichaamsbeweging de kans op borstkanker met 20% tot 40% afneemt. Dat zijn duizelingwekkende cijfers.

Met de #MOVE campagne spoor ik alle vrouwen van Nederland & België aan om samen met mij meer te bewegen. Want hoe meer je beweegt hoe minder kans de ziekte krijgt.

Om vrouwen in Nederland en België aan te sporen heb ik verschillende Clinics georganiseerd. Zo heeft vorig weekend de Surf Clinic in Scheveningen plaatsgevonden, gegeven door 4-voudig Nederlands kampioene Golfsurfen, Suzanne Vermeer.

Surf Clinic
4
Foto © Marlies Dekkers

De week daarvoor heeft Belgische ex-toptennisser Dominique Monami een Clinic gegeven tijdens de Race for the Cure.

Race for the Cure
4
Foto © Marlies Dekkers

Ook was er een spinning Clinic op zaterdag 15 oktober met Leontien van Moorsel, waarbij vrouwen op de fiets in het zweet werden gewerkt! Clinics die nog in de planning staan zijn; een rondleiding en lezing op het Anky Education Center door Anky van Grunsven op donderdag 20 oktober 2011, en op donderdag 27 oktober 2011 zal Marianne Timmer vrouwen laten meekijken tijdens de kwalificatie trainingen voor het Nederlands Kampioenschap.

Spinning Clinic
4
Foto © Marlies Dekkers

Ik roep alle vrouwen op: Join the #MOVE-ment!

Marlies
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten