0

Mooi dankzij modder? Het kan!

B
Skin care

8
20.08.2016
Geschreven door Nanja Massy

AHAVA staat bekend om haar liefde voor de natuurlijke Dode Zee-modder. Daar wilde ik graag het fijne van weten.

Ik werd uitgenodigd door de dames van Simage om met AHAVA-specialiste Marleen Degeest aan de slag te gaan met - jawel - modder! Het werd een vettige maar vooral ook prettige bedoening. Maar eerst een woordje theorie want waar komt die modder nu precies vandaan? 

Over het algemeen denken we bij modder niet meteen aan iets prettigs, maar schoonheidsproducten op basis van modder zijn niets anders dan puur natuur en dus het beste wat we onze huid kunnen bieden. AHAVA wil de mensen aansporen om dit natuurlijk element te omarmen en om te genieten van de huidvriendelijke & natuurlijke voordelen in tegenstelling tot de vaak chemische ingrediënten die je in vele schoonheidsproducten terugvindt.

Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy
Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy

Natuurlijke Dode Zee-modder staat wereldwijd bekend voor haar vermogen om gewrichtspijn, pijnlijke spieren en reumatische pijn te verlichten. Dode Zee-modder bestaat uit meerdere lagen slib uit de Judea-regio waar de bergen tot de zeebodem gezonken zijn en zo een hoge concentratie van mineralen absorbeerden (zoals magnesium, kalium, en calcium). 

Deze modder heeft wetenschappelijk bewezen voordelen die ervoor zorgen dat je een gezonde huid krijgt en behoudt. Het zal je huid reinigen en voeden. 

Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy
Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy

Ik werd behandeld met de Natural Dead Sea Body Mud met diep reinigende eigenschappen. Het absorbeert talg, onzuiverheden, gifstoffen, verwijdert overtollige dode huidcellen en onthult zo een frisse, jonge huid. Ook ideaal om artritis en spierpijnen te verlichten. 

Deze modderbehandelingen gaf mijn lichaam een gevoel van ultieme verfrissing en mijn teint werd mooi verhelderd. 

Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy
Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy
Schoonheid door modder
8
Foto © Nanja Massy

Heb je niet de tijd om langs een AHAVA-instituut te gaan ? Geen probleem, je kan thuis heel makkelijk deze modder spa beleven aan de hand van hun uitgebreid gamma. Mijn 3 favorieten op een rij:

  • Purifying Mud Mask 100 ml - € 28,30

Mijn absolute favoriet. Dit heerlijke schoonheidsmasker zal je huid grondig reinigen en zuiveren. Unieke mix van Dode Zee-modder en opwekkende mineralen voor een zijdezachte huid. Zuivert, absorbeert overtollige talg en reinigt de poriën diep. Breng een laag modder aan en laat 2 minuten inwerken en spoel grondig af. Je poriën worden diep gereinigd en gezuiverd. Er ontstaat een frisse, zuivere huid. 

  • Facial Mud Exfoliator 100 ml - € 26,30

Het is een zachte gezichtsscrub die dode huidcellen verwijdert en de huid vernieuwt. Maakt de huid gladder, zachter en stralender. Het heeft een unieke samenstelling van Dode Zee-modder en kleine polijstende korreltjes. Stimuleert celvernieuwing. 

  • Liquid Deadsea Salt 200 ml - € 19,00

Een unieke gel van vloeibaar zout om de huid te ontgiften, te doen herleven, haar natuurlijk beschermingssysteem en hydratatieniveau te verbeteren. Het natuurlijk Dode Zee-zout met haar hoge concentratie aan mineralen ondersteunt de huidvernieuwing en versterkt haar natuurlijke beschermingsprocessen. Deze krachtige formule zorgt ervoor dat het lijkt alsof je thuis een bad neemt in de Dode Zee.

Meer productinformatie en online shop via de website van Ahava!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten