0

Modemerken van eigen bodem

F
News

1

Antwerpen: de Belgische modehoofdstad bij uitstek. Aan het Antwerpse Modemuseum studeerden al heel wat talentvolle Belgische designers af.

Wanneer we denken aan modesteden, denken we vaak aan Milaan, Parijs & New York. Maar nog veel te vaak vergeten we de stad die veel dichter bij ons ligt, Antwerpen. Creatieve designers, de internationale Modeacademie, heel wat fashion lovers en trendsetters en het prachtig Modemuseum, maken van de stad een waardige modestad. 

Antwerp Fashion Night was het begin van alles. In 2012 vond de eerste editie plaats. Omdat het een groot succes was, maakte Antwerpen er een 3-daags festival van. Zo kan iedereen die een bijdrage levert aan the fashion capital, 3 dagen lang vieren wat ze dat jaar hebben bereikt.

Sinds de Zes van Antwerpen in de jaren '80 duidelijk hun stempel zetten op de Belgische mode, zijn er tal van ontwerpers en merken opgestaan, die de eer van ons land hoog houden.

Het Flanders Fashion Institute zet daarom tijdens het festival modemerken van eigen bodem extra in de kijker met een ‘Ik koop Belgisch’ campagne.  Belgische mode wordt internationaal geassocieerd met kwalitatieve materialen, verrassend design en een eigenzinnige aanpak

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 staat Antwerpen dus volledig in het teken van mode. Belgische vrouwen-, mannen- en kindermerken voor ieders budget worden 3 dagen lang in de verf gezet. Tijdens de 4e editie van het AFF kan je ook laatavondopeningen en verrassende evenementen in meer dan 100 winkels verwachten.

Zaterdag is er zelfs een AFF Afterparty, waar je na het shoppen nog tot in de vroege uurtjes kan dansen met vrienden.

De 4e editie van het jaarlijkse shoppingevenement zal opnieuw ééntje zijn die je niet snel zal vergeten

Stay up to date door het volledige uurrooster te checken op de website! 

23.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten