0

Model life

F
News

9
19.11.2013
Geschreven door Layna Isle Vancauteren

Ik ben ooit zelf begonnen als model maar ondertussen zijn de rollen omgedraaid, want ik werk nu zelf op het modellenbureau als modellencoach en chaperonne.

Maar mij hoor je niet klagen, hoor! Ok ja, de faam en het geld zijn niet meer voor mij maar als er een jong meisje een grote campagne boekt in het buitenland, ben ik de eerste die mee mag. Life can be pretty damn good, vooral als we net een new face hebben die bijna elke grote campagneshoot aan het boeken is en de hele wereld hiervoor moet rondreizen.

Ik moet vooral zorgen dat het model zich op haar gemak voelt en dat ik alle praktische zaken voor haar regel, want veel van die jonge modellen zijn nog nooit uit België geweest, laat staan met het vliegtuig gevlogen ... Dit kan best vermoeiend zijn, want ik moet ook altijd last minute kunnen vertrekken als het model ineens een campagne boekt. Dit kan zelfs de avond voordien zijn! Maar nog steeds hoor je me niet klagen hoor.

Samen met upcoming topmodel, Ine Neefs in het vliegtuig naar LA!
9
Foto © Layna Isle Vancauteren
LAX, I love you.
9
Foto © Layna Isle Vancauteren
Een meubelshop langs La Brea Ave. Vol met de gekste dingen.
9
Foto © Layna Isle Vancauteren

Next stop, London! Daar heeft miss Ine Neefs weer een grote campagne geshoot met jawel, Juergen Teller! Het grappige is dat dat zij die bekende fotografen vaak helemaal niet kent. 

Chillin' in The Mayfair London. Very fancy hotel ... Er stonden doorheen de gangen zilveren schalen vol met appels die je kon opeten en IEDEREEN is lief tegen je. I could get used to this..
9
Foto © Layna Isle Vancauteren
Catering backstage op de shoot. Een pakje sigaretten en wat snoep.. en jullie vragen zich af waarom die modellen zo dun blijven?
9
Foto © Layna Isle Vancauteren

Next is de show van Hèrmes in het 'École Militaire' in Parijs, nog steeds op stap met Ine.

Eén van de prachtige looks voor de show. De laarsjes waren prachtig!
9
Foto © Layna Isle Vancauteren
Backstage tussen de (top)modellen. Hier zie je Marique Schimmel die tijdens het wachten een Thaise voetmassage krijgt ... en terecht, want die laarsjes zijn wel mooi maar niet zo heel comfortabel.
9
Foto © Layna Isle Vancauteren

Een niet zo leuk detail: Na de show namen we de taxi terug naar het hotel en werd ik aangevallen door de taxichauffeur omdat hij niet wilde dat ik Ine de taxi liet uitstappen voor ik had betaald! This is why I don't like Paris, people are crazy!

Na al dat reizen hebben we nu even een rustpauze. Campagneseizoen is bijna afgelopen. So back to the office.

At the office bij Dominique Models. Links met de blonde haren is m'n liefste collega, Jessie. Ook verantwoordelijke van de New Faces.
9
Foto © Layna Isle Vancauteren

En dan herinner ik mezelf er toch weer even aan: Life can be pretty damn good sometimes.

Love, L.




Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten