0

Mix and Match for kids

F
News

3

Mix and Match for kids is hét online platform voor tweedehands kinderkledij!

Op zoek naar coole designer items voor jouw kleine pagadder? Dan ben je bij Mix and Match for kids aan het juiste adres!

Eigenares Marieke Vanderspikken was het beu om steeds op zoek te gaan naar leuke tweedehandskleertjes voor haar zoon Sander maar miste altijd een goede dosis fashion.

Daarom zocht ze een manier om kwaliteitsvolle kinderkleding op een makkelijke manier online aan te bieden en bonus: je kan er centjes mee verdienen!

Mix and Match for kids
3
Foto © Mix and Match for kids
Mix and Match for kids
3
Foto © Mix and Match for kids

Sommige items zijn afkomstig van BV mama's waarvan hun kids er altijd tip top uitzien. We hebben het dan over Inge Onsea, Siska Schoeters en Veronique De Kock om er enkele op te noemen.

Elk van hen heeft haar eigen kleerkast waarin ze de spullen van hun kids aanbieden en dit gesorteerd per merk en per maakt. Super gemakkelijk dus! 

Maar het stopt niet bij mooie en schattige kleren kopen. De BV mama's die kleren aanbieden op de website schenkel allemaal € 5 per verkocht product aan het goed doel Moeders voor Moeders vzw. Zij zetten zich in voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Voor maar € 20 per jaar kan je zelf een kleerkast aanbieden. In ruil hiervoor kan je een profiel aanmaken, foto's posten and you're ready to go! Wel zin maar geen tijd? Geen zorgen want Marietje biedt ook VIP-pakketjes aan waarbij ze al het werk in jouw plaats doet. Leuk en gemakkelijk, waar wacht je nog op?

14.11.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten