0

Miskopen verkopen vanuit je luie zetel

F
News

5

Oops I did it again ... iets te enthousiast geweest tijdens het solden shoppen en miskoopjes gedaan? Geen paniek, beperk de schade en verkoop ze online.

In the heat of the moment doe je vaak een koopje waar je achteraf misschien even van op je lip bijt. Terugbrengen naar de winkel is vaak geen optie tijdens de solden, dus schiet plan B in actie: online verkopen. Wie weet maak je iemand wel heel blij met dat stuk dat niet meer in de winkel te vinden is.

Miskopen verkopen vanuit je luie zetel
5
Foto © Lauren Conrad

Rebelle

Veel ervaring met online shoppen maar niet met online verkopen? Bij Rebelle wordt je stap voor stap geholpen bij het verkopen van een designer item. Advies bij de verkoopsprijs, bewerken van foto’s, ... Daar hangt dan wel een kleine kost aanvast, maar je hebt verder geen hoofdzorgen meer over die miskoop.

Miskopen verkopen vanuit je luie zetel
5
Foto © Rebelle

Oh My Dress

Nog een online haven voor de fashionista met een volle kast en een lege bankrekening is Oh My Dress. Kijk de lijst van aanvaarde merken na en verzamel de stukken die in aanmerking komen om te verkopen. Daarna zit jouw taak er zo goed als op. Ga langs op het kantoor met je stukken of laat het Oh My Dress-team naar jou komen, voor de rest zorgen zij wel.

Miskopen verkopen vanuit je luie zetel
5
Foto © Oh My Dress

Poppintags

Is je miskoop geen designer item, dan zijn er ook tal van websites waar je je stuk kan verkopen. Op Poppintags kan je alles wat in goede staat is voor een mooie prijs verkopen.

Miskopen verkopen vanuit je luie zetel
5
Foto © poppintags

Begin dus maar met die kleerkast op het wereld wijde web los te laten!

29.01.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten