0

Minimal street style: Control Studio

F
News

1

Street wear wordt steeds gesofisticeerder en we love it. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Street wear wordt steeds gesofisticeerder en we love it. De mogelijkheden zijn eindeloos. Sneakers hoef je niet altijd met je favoriete ripped jeans te dragen. Probeer eens iets anders en vernieuwender: je nieuwe paar Nikes met een duurdere designerbroek bijvoorbeeld. 

Control Studio weet perfect hoe men street wear te combineren met minimalistische perfect uitgesneden shirts, sweaters en broeken. Klassieke cuts maar met dat tikkeltje meer. 

De man achter Control Studio is de Brusselaar Mansour Badjoko wa Lileko. Mansour is met zijn eigen collectie niet aan zijn proefstuk toe. Hij studeerde af aan La Cambre in Brussel en het Institut Français de la Mode in Parijs. Nog meer ervaring deed hij op bij designers Thom Browne in New York en Balenciaga in Parijs. In 2013 besliste Mansour om zijn eigen label op te richten. 

Het moderne en het tijdloze zijn in een perfecte harmonie bij Control Studio. Klassieke geprinte very high end mantels gecombineerd met minimalistisch zwarte items. Men suits in een modern jasje. 

Designed in Belgium, made in Europe: dat is het principe van Control Studio. Het jonge Belgische label gebruikt ook duurzame materialen en een conscious productieproces.

Mansour heeft al twee collecties af: Series 0 – 2014 en Series 1 – 2015, die te koop zijn op de online shop van het merk. Control Studio is ook te koop bij SmetsGo check it out

19.07.2015
Geschreven door Hélène MaesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten