0

Mika komt naar de Swatch store in Brussel

F
News

4

Niemand minder dan artiest Mika komt een signeersessie geven in de Brusselse Swatch Megastore. Op donderdag 23 juni 2016 kan jij een handtekening bemachtigen van de superstar himself.

Waarom vereert Mika ons met zijn aanwezigheid? Mika was 3 jaar eerder al een brand ambassador van Swatch. Hij ontwierp er toen een kleurrijk horloge. Zo werd ook het personage MUMU geboren.

Mika komt naar de Swatch store in Brussel
4
Foto © Swatch

MUMU heeft een felgekleurd tribal masker dat het eerste ontwerp sierde. Het personage leeft samen met andere wezens (gekroonde kikkers, vogels, vlinders enzovoort) in een fantasiewereld vol met mysterieuze tekens en symbolen. Nu komt Mika naar België om het vervolg van het verhaal te vieren!

Mika komt naar de Swatch store in Brussel
4
Foto © Swatch
Mika komt naar de Swatch store in Brussel
4
Foto © Swatch

MUMU-CUCURRUCUCU is een speels horloge in de New Gent-serie, met een luxueus gegraveerde goudkleurige wijzerplaat en felgekleurde geometrische vormen op de boven- en onderkant van het siliconen bandje. Het gloednieuwe horloge zit in een doosje dat een mysterieuze wereld weerspiegelt vol kleuren en fantasievormen. Zo gaat het verhaal van MUMU verder.

Mika zal aanwezig zijn in de winkel op donderdag 23 juni 2016 van 17:00 tot 18:30. Ga jij Mika een bezoekje brengen?

Boterstraat 42, 1000 Brussel

10.06.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten