0

Mijn favoriete hotspots

F
News

5
22.06.2016
Geschreven door Jani Kazaltzis

Vorige week konden jullie lezen hoe ik zo gezond mogelijk probeer te eten. Als ik dan toch zondig, ga ik het liefst langs bij één van mijn favoriete hotspots in Antwerpen.

Varelli: de beste Griek

Mijn favoriete hotspots
5
Foto © Varelli

Ik ben een Griek in hart en nieren en steek mijn afkomst niet onder stoelen of banken. Na mijn healthy post van vorige week bewijs ik met veel plezier dat wij Grieken altijd van lekker eten houden. Je spot Varelli op de kaaien en als het mooi weer is spot je mij vast en zeker op het terras. Mezze, een slaatje met haloumi of verse sardientjes … mjam!

Plantinkaai 15, 2000 Antwerpen

Tamo: de beste brunchplek

Mijn favoriete hotspots
5
Foto © Tamo

Als ik in het weekend ga brunchen dan trek ik het liefst naar Tamo. De eigenaar van deze spot heeft 15 jaar lang Little Buddha gerund dus hier ben je in goede handen. Deze plek biedt een Marokkaans getinte kaart en is supergezellig. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Volkstraat 44, 2000 Antwerpen

Bar Neptune: drinks with friends

Mijn favoriete hotspots
5
Foto © Bar Neptune

Mij spot je regelmatig op ’t Zuid als het goed weer is. Het is er lekker rustig en je hoeft er zelfs niet af te spreken met vrienden, meestal zitten die toch al op een terrasje. Zo is Bar Neptune één van mijn favoriete cafés om de harde werkweek gepast af te sluiten.

Marnixplaats 10, 2000 Antwerpen

Vitrin: nog meer drinks with friends

Mijn favoriete hotspots
5
Foto © Vitrin

Ook bij Vitrin kan je me vaak spotten. Hier kom ik vaak bekend volk tegen wat een zondagmiddag natuurlijk extra gezellig maakt. Een latte, glas wijn of een apero, hier ben je op elk moment van de dag welkom!

Marnixplaats 14, 2000 Antwerpen

Barber-ella: de beste kapper

Ik ken Fabio al sinds we kinderen waren en vertrouw werkelijk niemand anders met mijn coiffure. Eens zin in iets helemaal anders? Dit is de place to be want Fabio zet zonder twijfel jouw beste features in de spotlights!

Mechelsesteenweg 116, 2018 Antwerpen
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten