0

Mijn dagelijkse make-uplook: sunkissed

B
Make-up

7
26.08.2016
Geschreven door Nanja Massy

Na mijn zomervakantie hou ik mijn make-up graag fris en naturel. In combinatie met een gebruinde huid zou het anders snel wat veel worden.

Make-up is in de eerste plaats niet bedoeld om je te gaan verstoppen, maar net om de mooiste versie van jezelf te laten zien. Ik hou van een gezonde en stralende look, of beter gezegd de sunkissed look

Beautyblogger Nanja Massy
7
Foto © Charis Boel

Stap 1: Breng wat foundation aan. Ik gebruik hier de nieuwste Chubby in the Nude Foundation Stick van Clinique, in de kleur 14 'voluptuous vanilla'. Ik meng deze graag met de Strobe Cream van M.A.C om het geheel wat glowy te maken. Vergeet niet het stukje tussen je kin en nek. 

Nude foundation stick van Clinique
7
Foto © Charis Boel
Strobe Cream van M.A.C
7
Foto © Charis Boel

Stap 2: Ondanks de zongebruinde huid gebruik ik toch nog een bronzer om het overal mooi egaal bruin te maken. Deze Terracotta van Guerlain, Pause d'été Bronzing Powder Duo, bevat ook een rooskleurige blush die ik mooi aanzet op de appeltjes van mijn wangen. Als je alleen een bronzer gebruikt kan het geheel er snel te dof uitzien.

Terracotta van Guerlain, Pause D’ été Bronzing Powder Duo
7
Foto © Charis Boel

Stap 3: Zet wat highlightpoeder aan op de delen waar de zon je gezicht oplicht: in je ooghoeken, onder je wenkbrauwen, op je jukbeenderen, in het cupidoboogje boven je mond en je neusbrug. Ik gebruik hiervoor M.A.C, Mineralize Skinfinish, in de kleur Otherearthly. 

M.A.C, Mineralize Skinfinish
7
Foto © Charis Boel

Stap 4: Je kan de bronzer ook gebruiken om wat diepte te brengen aan je oogleden. Schaduw ze zachtjes aan de buitenkant met het bronspoeder en nadien werk je af met wat highlight-poeder in het midden van je bewegend ooglid. 

Stap 5: Ik maak deze sunkissed look af met een verzorgende lippenbalsem, Sweet pots, sugar scrub & lip balm van Clinique in de kleur 01 'red velvet' voor een subtiele rode afdruk. Handig aan deze lippenbalsem is dat er ook een scrub bijzit waarmee je eerst je lipoppervlak egaal kan maken alvorens je de balsem aanbrengt. Zo blijft hij veel mooier en beter zitten, super!  

Sweet pots, sugar scrub & lip balm van Clinique in de kleur 01 red velvet
7
Foto © Charis Boel

Het resultaat: gezond en stralend na 5 eenvoudige stappen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten