0

Mijn beautygeheimen

B
Skin care

3
20.07.2015
Geschreven door Sophie Mommaerts

Wat zijn de beauty must-haves die ik in mijn tas meeneem? Een concealer en een cream blush zijn absolute musts!

Wat zijn de beauty must-haves die ik in mijn tas meeneem? Een concealer en een cream blush zijn absolute musts. Eigenlijk alles dat het effect van een vroege ochtend tegengaat.

Mijn beautygeheimen
3
Foto © Sophie Mommaerts

Mijn beautygeheimen?

Slapen, slapen en slapen, mijn portie groenten en fruit eten, opletten met de zon. En alcohol proberen te vermijden. Alcohol geeft me puffy eyes.

Gezien ik thuis werk, ga ik door de dag met een low-maintenance look: een goeie hydratatie en weinig make-up. Alleen wat concealer en een blush die ik ook op mijn lippen gebruik. That’s it!

Beste beautytips: mijn huid dagelijks goed reinigen met olie en mijn Konjac spons. Mijn vingers gebruiken om make-up aan te doen. Dat zorgt voor een natuurlijker effect. Ah! En de dag beginnen met een halve citroen in een glas water. Om de spijsvertering op te starten. Citroen helpt ook het immuunsysteem te stimuleren en is uitstekend om je lichaam te zuiveren en minder zuur te maken (citroenen zijn zeer alkaliserend).

Mijn beautygeheimen
3
Foto © Sophie Mommaerts

Feel good tip: een bad, met een kaars, olie in het water, een grondige scrub, een masker in het haar en een goed boek. En de badkamerdeur op slot. Zalig om een gespannen gezicht weer stralend te maken.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten