0

Mijn beautygeheimen

B
News / News

1
16.06.2016
Geschreven door Jani Kazaltzis

Ik had jullie behind the scenes beloofd en zoals ze zeggen: belofte maakt schuld. Voor één keer duiken we niet in iemand anders z’n kleerkast maar wel in mijn badkamer.

Benieuwd naar wat ik ’s morgens allemaal op mijn gezicht smeer? Keep on reading!

Mijn persoonlijke favorieten blijven de producten van Ikari Cosmetics. Dr. Ilan Karavani is een dermatoloog uit Antwerpen en het genie achter deze huidverzorgingslijn. Mijn favoriete producten komen vooral uit de Cure lijn. Vooral de Cure 3 koop ik telkens opnieuw.

Daarnaast wissel ik af met een serum om m’n huid echt strak te krijgen. Trust me: dit is een miracle worker! De ingrediënten van dit goedje zijn helemaal natuurlijk en daarom extra lief voor je huid. Daarnaast zweer ik bij producten met hyaluronzuur om die vervelende rimpels tegen te gaan. So far, so good!

Om de twee dagen haal ik het grovere geschut boven en doe ik een peeling. Dus zoals netjes op de verpakking staat: niet meer dan 2 à 3 keer per week of je hebt geen vel meer over. Om mijn huid helemaal te reinigen plan ik ook af en toe een stoombad na mijn work-out.

Heel eerlijk? De allerbeste oplossing is nog altijd gewoon genoeg slapen én veel water drinken. I know: cliché maar het is echt waar!

Via Angelique Vandewinkel, die al jaren mijn make-up op set verzorgd, leerde ik  beautylabel Iredale Mineral Cosmetics kennen. Zoals de merknaam het al zegt, focust dit label vooral op producten met mineralen en ik ben alvast fan van het resultaat. 

In dit filmpje kan je trouwens zien dat Angelique zelf zegt dat ik niet veel make-up nodig heb. Ha! En inderdaad: mijn haar doe ik het liefst zelf.

Al bij al, nog vrij basic allemaal, niet? 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten