0

Micellair water = wonderwater

B
Skin care

7

Heel wat vrouwen kunnen niet meer zonder hun micellair water. Het product kreeg niet voor niets de bijnaam “Holy Water”.

Nochtans doet de term micellair water niet onmiddellijk bij iedereen een belletje rinkelen. Het is een soort make-up remover die huidvriendelijk en niet-agressief is en daardoor geschikt is voor de droge, de gevoelige én de normale huid. 

Het product bestaat al verschillende jaren en is nog steeds erg gewild in de beauty-sector. Dat heeft te maken met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Je kan er je volledige gezicht mee reinigen in plaats van slechts een deeltje, zoals dat het geval is bij de meeste make-up removers. Nog een handige feature: je hoeft niet na te spoelen met water of een tonic. Met één flesje micellair water ben je dus helemaal voorzien! 

Wij zetten voor jou enkele van onze favoriete micellaire waterproducten op een rijtje:

Micellair water = wonderwater
7
Foto © Yves Rocher
Micellair water = wonderwater
7
Foto © Le Couvent des Minimes
Micellair water = wonderwater
7
Foto © Farmaline
Micellair water = wonderwater
7
Foto © The Make Up Spot

Bij Garnier vind je micellair water dat specifiek gebruikt kan worden voor de gevoelige huid. La Roche-Posay pakt uit met een Fysiologische Micellaire Oplossing, die thermaal bronwater bevat.

Micellair water = wonderwater
7
Foto © New Pharma
Micellair water = wonderwater
7
Foto © T. Leclerc

Bioderma levert de klassieker onder de micellaire waters met Bioderma Sensibio (Créaline) H2O Micellaire Oplossing Gevoelige Huid. T. LeClerc biedt tenslotte een micellair water aan op basis van rijstmelk, citroenextract en bloemenwater van jasmijn. Bij elk ingrediënt hoort een specifiek voordeel. 

Heb jij dit wondermiddeltje al uitgetest?

14.05.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten