0

Meet Juliet, dochter van Stephanie Duval

F
Looks

5
27.08.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Dit is het dan, het moment waarop die eindeloze ‘fotoshoots’ in mama’s slaapkamer eindelijk hun vruchten afwerpen.

Mijn five minutes of fame, ongefilterd door mother dearest. Bedankt Zalando, om te erkennen wie de échte ster van het gezin is. Kan iemand me nu nog even mijn eigen Instagram-account geven? We weten immers allemaal door wie mama al die volgers heeft.

Stephanie Duvel met dochtertje Juliet
5
Foto © Nathalie Samain

Even serieus nu: aangenaam, mijn naam is Juliet, en ik presenteer jullie graag mijn allereerste professionele fotoshoot! Het was een speciale ervaring, al was ik verrast hoe weinig glamourous het leven van een fotomodel eigenlijk is: zoveel wachten!

Wachten tot mama uit de make-upstoel mocht (ik geef toe dat ik haar wel eens slapeloze nachten bezorg, dus het was nodig), wachten tot het mijn beurt was om te poseren, wachten tot mama zich had omgekleed, … 

Stephanie Duvel met dochtertje Juliet
5
Foto © Fotoshoot Zalando - Nathalie Samain

Gelukkig had ik mijn entourage bij om me te entertainen. Papa heeft de ganse Plantentuin van Meise met mij afgewandeld, me met redelijke intervallen (elke 47 seconden) koekjes aangereikt en hij zorgde er ook voor dat ik wat had om mee te lachen, toen mijn moment suprème was aangebroken en ik voor de lens mocht staan. 

Stephanie Duvel met dochtertje Juliet
5
Foto © Fotoshoot Zalando - Nathalie Samain

Enfin, zitten op mama’s arm, want ik stond toen nog niet heel erg stabiel op mijn voeten. Maar des te beter, zo gaan mijn mooie sandaaltjes veel langer mee!

Ik ben overigens best tevreden met de stylingkeuzes van mama. Ze noemde ons die dag the sweater girls, maar het is haar vergeven want alle mama’s kramen zo van die beschamende taal uit en doen niets liever dan ‘twinnen’ met hun kids, blijkbaar. Zolang ze dat grijs voor zich houdt en de mooie kleurtjes maar aan mij blijft geven, is het allemaal goed voor mij.

Stephanie Duvel met dochtertje Juliet
5
Foto © Fotoshoot Zalando - Nathalie Samain

Wat ik aan deze dag ga overhouden? Goede vraag. Ik vrees dat het moeilijk wordt om terug voor de amateurlens van mama en papa te poseren, maar ze worden er zo gelukkig van dat ik mijn best maar zal blijven doen. Ik kan dan nog wat werken aan mijn repertoire poses, want zo’n dagje op de set in mooie outfits smaakt naar meer …

Met de lieftallige zusjes Kirilove en de superlieve Jeanne en Jules heb ik nu ook blog- en instagramroyalty op speed dial staan voor meer fashion- en carrièreadvies, dus ik denk dat jullie het laatste nog niet gezien hebben van mij!

Tot later!
Liefs,
Juliet

WEARING

  • Stephanie: sweater Anecdote, rok Baum und Pferdgarten, sneakers Nike – allemaal via Zalando
  • Juliet: sweaterjurk Minimize, sandaaltjes Mod8 – via Zalando (zonnehoedje MarMar)

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Met dank aan de Plantentuin van Meise. Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten