0

McArthurGlen X Norma Jean Martine

F
News

5

Norma Jean Martine, Amerikaanse singer-songwriter, covert met haar ruwe akoestische stem het legendarische nummer 'Freedom' van George Michael voor McArthurGlen Designer Outlets.

Singer-songwriter Norma Jean Martine is de nieuwste sensatie van de Universal Music Group. Ze dook de studio in met Romeo Stodart en Burt Bacharach en schreef grote hits met Wayne Wilkins, Joel Pott, Amy Wedge en Jake Gosling.

In Europa maakte Norma nummers voor de Zwitserse producer Pablo Nouvelle en schreef ze nummers mee zoals 'The light' en 'Quando Una Stella Muore'. 

Norma Jean Martine in samenwerking met McArthurGlen
5
Foto © Nick Haddow
Norma Jean Martine in samenwerking met McArthurGlen
5
Foto © Nick Haddow

McArthurGlen is al 21 jaar pionier en marktleider van de Europese outlet shoppings. McArthurGlen Designer Outlet Roermond biedt net als overige Europese vestigingen luxe-, designer- en premium modemerken aan als Armani, Burberry, Dolce & Gabbana en nog veel meer. Om haar leidershap te vieren, duiken ze in zee met Universal en Norma Jean Martine. De ruwe stem, vastberadenheid en authenticiteit van Norma betoverden hen meteen.

Voor de samenwerking steekt Norma het iconische nummer 'Freedom' van niemand minder dan George Michael in een nieuw jasje. Dit lied wordt de soundtrack van de zomercampagne van McArthurGlen Designer Outlet Roermond. 

Norma Jean Martine in samenwerking met McArthurGlen
5
Foto © Nick Haddow
Norma Jean Martine  in samenwerking met McArthurGlen
5
Foto © Nick Haddow
“Het was fantastisch om door McArthurGlen Designer Outlets gevraagd te worden voor een remake van dit legendarische nummer” vertelt Norma ons.

Ze wil met haar muziek de luisteraars raken en deze soundtrack vindt ze net zo relevant als toen die 25 jaar geleden voor het eerst werd uitgegeven. Wij zijn alvast benieuwd wat deze samenwerking voor ons nog allemaal in petto heeft.

Bekijk zeker de remake van 'Freedom' die je kan kopen op iTunes en streamen via Spotify

24.03.2016
Geschreven door Julie De VosWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten