0

Maybe it’s Maybelline? Yes it is!

B
Make-up

6
14.12.2015
Geschreven door Nanja Massy

Make-up hoeft niet duur te zijn om goed te zijn, in tegendeel. Je kan prachtige looks creëren zonder al te diep in je portemonnee te moeten duiken.

Maybelline New York is zo’n cosmetic brand dat betaalbare en kwalitatieve make-up op de markt brengt.

Ik gebruikte de allernieuwste Maybelline collectie die voornamelijk uit nude tinten bestaat. Ik ben fan van de nude look voor een frisse, alledaagse look. De producten die ik gebruikt heb zijn :

  • oogschaduw palet The Blushed Nudes
  • Face Studio Master blushes in de kleuren 90 Coral Fever & 20 Brown
  • Eye Studio Master Drama Liner in de bruine kleur Brown Glitz 22
Maybe-its-Maybelline-Nanja-Massy-beauty-look-Belmodo-3
6
Foto © Morgane Gielen

Ik start met de oogschaduw. Het palet The Blushed Nudes beschikt maar liefst over 12 nude-tinten om eindeloze combinaties mee te maken. Het beschikt over verschillende kleuren van goud-roze tot krachtig paars en diep beige tinten. Het fijne aan de pigmentatie is, dat het wel 12u lang blijft zitten. 

Verhelder je blik met een uitgesproken kleur aan te zetten in de ooghoek. Of houd het discreet met een neutrale en eerder klassieke tint. Zorg voor een subtiele gloed of durf te kiezen voor opvallende glitteraccenten. Kortom, voor elk wat wils.

Tips:

  • Breng de lichtste kleur aan op het bewegend ooglid en onder je wenkbrauwboog.
  • Benadruk de arcadeboog (holte van het ooglid).
Maybe-its-Maybelline-Nanja-Massy-beauty-look-Belmodo-1
6
Foto © Morgane Gielen
Maybe-its-Maybelline-Nanja-Massy-beauty-look-Belmodo-6
6
Foto © Morgane Gielen

Om je teint die mooie sunkissed skin te geven gedurende deze wintermaanden, is een blush een must have. Een vleugje bush geeft je gezicht een frisse, gezonde look. Je kan het aanbrengen na je foundation of gewoon op de onopgemaakte wangen wanneer je gehaast bent. Maybelline heeft vast wel een kleurtje dat bij je past ongeacht de tint van je huid. Het design van het doosje is vernieuwd met wel een heel erg leuke manier om het te openen. 

Ik koos voor de fris roze, 90 Coral Fever Face Studio Master blush en accentueerde het nog wat meer met de bronskleurige 20 Brown.

Tip: 

  • Breng met een penseel een vleugje aan op de jukbeenderen om je teint zachtjes op te frissen of breng de blush wat intenser aan net onder je jukbeenderen voor een meer opvallende look.
Maybe-its-Maybelline-Nanja-Massy-beauty-look-Belmodo-2
6
Foto © Morgane Gielen
Maybe-its-Maybelline-Nanja-Massy-beauty-look-Belmodo-5
6
Foto © Morgane Gielen

De ogen kregen vorm door ze aan te zetten met de Eye Studio Master Drama Liner Nude in de kleur Brown Glitz 22

De Eye Studio Liner heeft het praktische van een potlood en de intensiteit van een eyeliner. Het bevat een maximale concentratie van pigmenten voor een meer intense, dramatische blik. Het is smudgeproof waardoor je het makkelijk kan uitvegen (eventueel bij een foutje) maar is tegelijk ook waterproof en blijft gedurende 16uur perfect zitten. Het is veilig voor mensen met gevoelige ogen of voor dragers van contactlenzen

Tips:

  • Voor het beste resultaat werk je best met kleine lijntjes (niet in 1 beweging), laat de liner langs de wimperlijn glijden, van aan de binnen- tot aan de buitenhoek. 
  • Lift je oog door de lijn te verlengen en te verdikken.

WEARING:
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten