0

Matchy match

F
Wishlist

11

Schoenen en handtassen: a match made in heaven!

Schoenen en handtassen zijn van die accessoires die je outfit kunnen maken of kraken. En dan moet je nog eens de juiste combo zien te vinden. Breek je hoofd niet langer en laat je inspireren door onderstaande combinaties.

Fringes

Fringes en tassels zijn nog steeds hot. Wie de trend net iets te gewaagd vindt, kan subtiel beginnen door voor schoenen met fringes te kiezen. En natuurlijk hoort daar een passende tas bij.

Matchy match
11
Foto © H&M
Matchy match
11
Foto © Asos

Mix and match

Wie zegt dat je je schoenen en tas per se op elkaar moet afstemmen? Combineer casual met chic, high street met dure merken of laat de kleuren lekker clashen. Zolang je accessoires in balans zijn met je outfit, is alles mogelijk.

Matchy match
11
Foto © Lost Ink
Matchy match
11
Foto © Zara

Sporty spice

Ben jij eerder een sporty spice en is een handtas niets voor jou? Dan ga je toch gewoon voor een rugzak! Very trendy, zeker in een lederen versie. Flashy sneakertje erbij en you're ready to go.

Matchy match
11
Foto © Nike
Matchy match
11
Foto © Picard

Leopard

Als je voor schoenen met een print gaat, kies dan een neutrale handtas in een kleur die terugkomt in het dessin van je schoenen. Zo vermijd je een outfit die all over de place is.

Matchy match
11
Foto © Even&Odd;
Matchy match
11
Foto © Whistles

Ton sur ton

Ton sur ton of tint op tint is waarschijnlijk de gemakkelijkste combinatie, maar daarom niet minder stijlvol. Wil je de combo toch net iets spannender maken? Kies dan voor verschillende materialen.

Matchy match
11
Foto © Mint & Berry
Matchy match
11
Foto © 3Suisses Collection
26.01.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten