0

Matching valentijnsoutfits

F
Wishlist

5

Stijlvol de deur uit is een must, wat jullie plannen ook zijn op deze Valentijnsdag. Outfits kiezen was nog nooit zo makkelijk. Matching outfits for the win!

Je kent de regels hier bij Belmodo: "Waar je ook naartoe gaat of wat je ook doet, we doen het in stijl". Daar zijn we nog steeds erg streng op! Wat jij ook hebt gepland voor je lief het maakt niet uit de outfits zijn belangrijk. Ga je een avontuurlijke valentijn tegemoet, romantisch dineren of iets helemaal out of the box? Je weet misschien niet wat je te wachten staat, maar zorg dat jullie outfits Valentine proof zijn. Dubbele fun when looking good!

We willen niet té melig gaan, maar een beetje zeemzoete liefde kan geen kwaad. Op welke vlakken kunnen jullie allemaal matchen op de 14e? Neem zeker een kijkje! 

In the face

Matching outfits
5
Foto © Customizedgirl
Matching outfits
5
Foto © Urban Outfitters
Matching outfits
5
Foto © La malle de la mariee
Matching outfits
5
Foto © Customized Girl

De 1e lading lovey dovey matching sweaters en T-shirts. Normaal ben ik niet te vinden voor deze melige aanpak, maar deze items vind ik wel echt de moeite. Natuurlijk ook super handig om elkaar terug te vinden. Just in case dat je vriend even de weg kwijt is tijdens zijn terugkomst van de toiletten op restaurant. Telkens opnieuw een struggle om je tafel terug te vinden. 

In deze stijl heb je oneindig veel keuze. Bijna alle combinaties en grappige quote's vind je wel terug online. Deze 4 lovebird setjes kunnen mij wel bekoren.

Subtiel

Ook op andere manieren, misschien iets subtieler, kunnen we als koppel perfect matchen. Hier zijn nog een paar leuke items die jij en je lover samen kunnen dragen en erop uit trekken! Als ik ooit een lief heb, please snel graag, zou ik zeker en vast gaan voor een gemeenschappelijk printje in onze outfits.

Subtiel, maar net opvallend genoeg. Op deze manier ben je ongetwijfeld het meest fashionable koppel op valentijn. 

14.02.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten