9

Maskertjes

B
Skin care

Niet alleen in de winter is het belangrijk je huid goed te verzorgen. De zomer staat voor de deur, hoog tijd om je huid voor te bereiden!

Iedereen wil een mooie huid. Daarom is het heel belangrijk dat we ervoor zorgen dat onze huid gezond is. Dit begint allemaal bij de reiniging van je huid, ook voor je een maskertje gebruikt is het heel belangrijk je huid volledig te reinigen. 

In no time

Een maskertje aanbrengen vraagt wat tijd, maar er zijn er ook heel wat die je onderweg kan gebruiken om er in no time weer stralend uit te zien. Kant-en-klare maskertjes zijn hier dus het best geschikt. Er is een erg grote keuze bij deze soort maskertjes, onze favorietjes zijn die van Dr van der Hoog. Op deze Nederlandse webshop heb je keuze uit allerlei gezichtsverzorgingen. Wij zijn helemaal verlekkerd op het Amazin Avocado masker, een natuurlijk crèmemasker die het natuurlijk evenwicht van je huid weer helemaal herstelt. 

Maskertjes
9
Foto © Weiser Living
Maskertjes
9
Foto © Wordpress blog

Verse maskertjes

Mensen die iets meer tijd willen besteden aan hun beauty moment, kunnen gaan voor verse maskers. Pas op, bij het maken van deze maskers worden er geen conserveermiddelen gebruikt, dus je met ze in je koelkast bewaren! Bij Lush heb je een grote keuze aan verse gezichtsmaskers, gemaakt op basis van verse groente en fruit. De cosmetica bij Lush is allemaal handgemaakt en je vindt er zelf veganistische beauty products.

Maskertjes
9
Foto © Lush
Maskertjes
9
Foto © Lush
Maskertjes
9
Foto © Lush
Maskertjes
9
Foto © Lush

Het Lush assortiment bestaat uit 9 verschillende verse gezichtsmaskers, elk op basis van andere ingrediënten. Je kiest een geschikt gezichtsmasker samen met de verkoopster op basis van jouw wensen en/of huidproblemen.

Nog beter nieuws is dat deze maskertjes niet alleen een treat zijn voor je huid, ook voor je andere zintuigen. Ze zien er niet alleen prachtig uit, hun smell is absolutely amazing! Zeker een bezoekje waard dus die Lush winkel.

Do it yourself

Naast dit grote aanbod kan je natuurlijk nog altijd zelf je maskertjes gaan maken. Hoe ga je te werk? Honing is vaak the main ingredient, met als belangrijkste eigenschap het kalmeren van je huid. Daarnaast kan je ook gebruik maken van yoghurt, goed tegen puistjes en een gevoelige huid. Naast deze basisingrediënten is er nog een lijst van andere wonder producten die je er, naar wens, kan aan toevoegen. Hieronder vinden wij avocado, eieren en bananen de leukste ingrediënten om mee te werken!

Maskertjes
9
Foto © Purelime
Maskertjes
9
Foto © 2Beingfit

Just have fun with it!

03.04.2016
Geschreven door Maria-Laura LambertBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo