0

Mascarafestival

B
Make-up

6

Kies de juiste mascara en laat je ogen volledig stralen!

Een beetje mascara kan wonderen doen! Heb je korte wimpers, dunne wimpers of lichte wimpers? Geen probleem want voor alle types bestaat er een passende mascara. 

  • NYC Big Bold Curl Black is een mascara die je extreem volume geeft en er voor zorgt dat je wimpers niet tegen elkaar kleven! 
  • Zijn je wimpers eerder kort en onopvallend? Kies dan voor een mascara die je wimpers een verlengend effect geeft zoals Clinique Lash Power.
  • Wil je gewoon beide? Lancôme Grandiose zorgt voor verlenging, volume en comfort! Het gebogen borsteltje heeft de vorm van een swan neck wat het heel makkelijk maakt om je mascara perfect aan te brengen. En je krijgt er nog een super mooie verpakking bij, ideaal dus om als cadeautje te geven.
  • Met Haute & Naughty van MAC heb je 2 in 1. Het ene borsteltje zorgt voor een natuurlijke look, het andere voor dramatisch volume. The choice is yours!
  • Ga je voor échte glamour en ontzettend volle wimpers, dan is Maybelline Volum'Express The Falsies Black misschien wel the one voor jou!
Mascara Festival
6
Foto © Kruidvat
Mascara Festival
6
Foto © M.A.C
Mascara Festival
6
Foto © Douglas
Mascara Festival
6
Foto © Clinique
Mascara Festival
6
Foto © Maybelline
21.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten