0

Marni voor Zalando

F
News

1

Imagine: al je favoriete schoenenmerken in een nieuw jasje! Zalando pakt samen met Marni Dr. Martens, Reebok, Timberland en Vans aan en ging voor nieuwe designs.

Het luxemerk en de online winkel besloten om 19 verschillende stijlen uit te werken voor de unieke capsulecollectie. De clash tussen de populaire schoenenlabels en het exentrieke Marni belooft een buitengewoon resultaat te worden. Zalando is het perfecte medium om deze creativiteit te verkopen aan groot publiek met zo'n 160 miljoen bezoekers per maand.

Marni is vooral bekend als high-endmerk die garant staat voor ongelooflijke kwaliteit en details die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Het label brengt fantastische collecties uit die bol staan van de prints en kleuren. Marni is niet bang om hevige contrasten te gebruiken! Aan de slag gaan met vier gevestigde merken met elk een eigen stijl was niet zo simpel. “Je moet een balans vinden tussen verscheidene elementen en verschillende identiteiten van de merken”. 

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat Marni zal doen met Dr. Martens, Vans, Timberland en Reebok. De labels zijn sowieso al een vaste waarde in onze schoenenkast, maar nu maken we met plezier een plaatsje vrij voor Marni x Zalando. We volgen alles online via Zalando, maar ook via de hashtag #StepIntoMarni.

Voor een sneak peek kan je terecht op fashion event Bread&Butter in Berlijn, van vrijdag 2 t.e.m. zondag 4 september 2016. De collectie is te koop vanaf donderdag 27 oktober 2016 exlusief bij Zalando.

01.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten