0

MAFAD bij FASHIONCLASH Festival

F
News

5
20.06.2014
Geschreven door Branko Popovic

Weer op de FASHIONCLASH catwalk dit jaar zijn de collecties van modestudenten van MAFAD (Academie Beeldende Kunsten Maastricht). Daar zijn we in het bijzonder blij mee want de academie is tenslotte waar het kweken van talent begint.

Studenten van klas 3, die zich profileren onder de naam About 11 mochten hun minicollecties tonen in de openingsshow, en de afstudeerklas was zaterdag aan de beurt. Er studeren dit jaar alleen 4 meiden af, maar meer is zeker niet altijd beter en dat lieten ze dan ook zien met hun collecties.

Milou-Van-Esch-Belmodo-1
5
Foto © Branko Popovic

Milou van Esch opende de show met haar collectie grafische collage jurken. Lara Beckmann stuurde 6 looks de catwalk op die straight from the hood leken te komen maar dan wel sophisticated.

Roizen-Belmodo-5
5
Foto © Branko Popovic

Gelena Roizen presenteerde een elegante en vrouwelijke collectie met mooie details. Heel mooi was de mantel met nietmachine borduurdetails.

Belmodo-4
5
Foto © Branko Popovic

Afsluiter van de show was de enige mannencollectie, van Dusty Thomas. Haar collectie genaamd 'Blue Denimes' is draagbaar, hedendaags, goed gemaakt, … Je wilt het gewoon meteen hebben!

Dusty-Belmodo-7
5
Foto © Branko Popovic

We kijken nu al uit naar 2015, want dan studeert de beloftevolle klas About 11 af.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten