0

Madre Unico

F
News

9
03.03.2016
Geschreven door Basten Basstanie

Een beetje bloggen over mijn persoonlijk non-mode leven moet ook gebeuren. Ik geef je een kijkje in de hipste bar van Herentals, Unico.

Het is zeker geen taboe om te zeggen dat mode een zware maar ook een dure studie is. Als kind van een alleenstaande moeder waren dat soms wel erg moeilijke tijden. Hoewel dit echter niet onmogelijk was aangezien ik enkel met lof kan spreken over de moeder die mij op deze wereld heeft gebracht. Mentaal en fysiek moest ze vaak erg veel verdragen en de dank kwam soms niet terug langs mijn kant. Ik nam ze veel te vaak het voorbije jaar ‘for granted’.

Bij deze, liefste moeder, mag je weten dat ik dit artikel met tranen in de ogen van dankbaarheid voor je schrijf! Er is geen enkel persoon die dit voor me kon opbrengen. Borduren dag in dag uit, Porselein rollen en bakken, patronen uitknippen... Een ware hel zou ik het kunnen noemen! Ma'ke, je bent de mooiste persoon die ik in mijn leven ken!

 

Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Mijn moeder was lief maar zeker ook correct, “werken voor de centjes” is niet meer dan normaal. Het geld groeit niet aan de bomen. Daarom laat ik je ook even kennis maken met mijn werkleven naast mijn studies.

 

“Deel elke dag iets uniek bij UNICO”

Voor mijn laatste jaar in Gent en de dure studies was gebleken dat een jaar op kot in Gent niet haalbaar was met het kapitaal dat ter beschikking stond. Terug thuis wonen was de boodschap maar werken was zeker ook nodig om rond te komen. Via mijn broer kwam ik in contact met Benjamin Vanden Bulcke die mij onder zijn vleugels nam en ik direct kon werken in loungebar UNICO.
Cocktails? Gins? Of een pint van den tap? I’m your man! Maar werken voor het geld zullen we doen!
 

Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Aangezien ik jarenlang in Gent zat en een zelfstandig leven gewoon was daar, had ik in het begin moeite om me aan te passen om terug in mijn 'boeredorpke', Herentals te wonen. Ik had wel het geluk een paar goede vrienden te hebben hier maar ook erg veel geluk met de mensen die ik in deze bar heb leren kennen!

 

Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Benjamin was altijd paraat om rekening te houden met mijn vaak zeer wisselvallige uren vanwege mijn studies. Dat enorme begrip maak ik hem maar al te graag terug goed om voor hem ter beschikking te staan in moeilijke tijden.

 

Niet enkel mijn baas maar ook het personeel hier is geniaal!

Shauni is zowat het kloppend hart van het personeel. Ze heeft twee typische eigenschappen: zich inzetten voor de zaak als een paard en mij blut maken door onze tal van dinner dates.Ze toonde vaak respect voor mijn studies en sprong in als ik in nood zat met zware deadlines.

Niet alleen professioneel heeft ze me geholpen maar “Show me the love” is een openhartig persoon en liet me kennis maken met tal van toffe dames en heren die mijn beperkt sociaal leven tijdens mijn studies wel hebben recht gehouden!

Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Wie ik zeker niet mag vergeten zijn Hannes en Jasper die me enorm uit de nood hebben geholpen. Hannes ben ik dankbaar voor de talloze uren die hij heeft mogen slijten in mijn atelier met het weven van mijn kleding. Ook heeft hij zich als logistiek manager tijdens één van mijn shoots van zijn beste kant laten zien en is tevens m'n favoriete collega om samen de bar mee af te sluiten. Makker, je verdient al mijn respect!

Madre Unico
9
Foto © Basten basstanie
Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Jasper heeft zich dan weer letterlijk van zijn beste kant laten zien. 18 jaar en niet alleen kan hij goed werken, ook stond hij als een topmodel voor mij klaar om te lopen in mijn mastercollectie! Deze jongen kent me op mijn beste momenten maar ook op mijn slechtste momenten zoals die van 72 uren zonder slaap.

 

Als je denkt dat het plaatje rond is van super personeel, dan ben je mis. Last but not least moet ik ‘ons Kimmeke’ nog vermelden. 

Madre Unico
9
Foto © Kim Torfs

Kim Torfs werkt als geen ander. Grafisch ontwerpster in spe en ze kan al met pracht van resultaten pronken. Nog een collega die me vaak uit de nood heeft geholpen! Het maken van porfolio’s en fotoalbums doet ze als geen ander! Haar naam ga je nog zeker horen en wil ik aan iedereen aanbevelen. Ze heeft een pracht van toewijding voor haar werk en zal dit ook volledig tot in de details juist neerzetten voor de klant. Kim, you’re the best!


 

Madre Unico
9
Foto © Basten Basstanie

Wat kan ik nog meer zeggen over deze zaak en het geweldige personeel? Kom eens genieten van een cocktail en geniet mee van de sfeer
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten