0

Maak tijd voor jezelf en je huid

B
Skin care

7
04.01.2016
Geschreven door Nanja Massy

Doordat ik HydroPeptide ontdekt heb, maak ik graag tijd voor mijn gezichtsverzorging. Ik word er niet jonger op en huidverzorging is serious business!

We kennen het allemaal wel, uitvluchten om onze gezichtsreiniging/ontschminken zo snel mogelijk te laten verlopen. Weinig tijd, haasten om op tijd op je werk te zijn, kinderen, … het is niet altijd gemakkelijk. Maar maak die tijd voor jezelf en geniet van iedere minuut. Even helemaal van de wereld helpt ook om te ontstressen en om te genieten van die me-time en dat kan met een uitgebreid ochtend en/of avond ritueel van HydroPeptide

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet altijd zo mee bezig was. Een goede reiniger voor het gelaat en het zal wel goed zijn, dacht ik… Toch merkte ik dat mijn huid (zonder make-up) niet zo mooi was. Niet mooi egaal en ik heb duidelijk aanleg voor pigmentvlekjes. Dit zal met de jaren natuurlijk alleen maar toenemen. Ook de eerste (lach)rimpels verschijnen. Oh boy: het ouder worden met zijn kwaaltjes. Maar je kan hier dus écht preventief iets aan doen. 

Ik ben ongeveer een maand bezig met de producten van HyrdoPeptide uit te testen en ik merk al een enorm groot verschil. Ik durfde voordien nooit zonder foundation de deur uit te gaan, maar momenteel doe ik dat geregeld! Mijn huid voelt niet alleen beter aan maar ziet er ook beter uit. Veel egaler, zachter en frisser. 

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Waarvoor staat HydroPeptide nu juist? Ze zijn de winnaars van maar liefst 30 beauty awards en streven naar innovatie en resultaat gedreven anti-aging huidverbetering. Het is een wellnessgerichte benadering die de huid voedt, herstelt en onmiddellijk resultaat geeft. Het gaat zich dus richten op huidverbetering via Peptiden. Peptiden zijn korte ketens van eiwitfragmenten die fungeren als ‘celboodschappers' en de huid het signaal geven zich te verbeteren. 

Ik raad je aan om het gewoon zelf eens te proberen en te ontdekken in 1 van de beautysalons die een HydroPeptide-behandeling aanbieden. Neem zeker een kijkje op hun website om een salon in jouw buurt te vinden en geniet van een gepersonaliseerde luxebehandeling! Nadien kan je de producten ook thuis gebruiken en jezelf verwennen met deze heerlijke wellness voor de huid.

Marleen van Simage nam tijdens mijn HydroPeptide-behandeling rustig de tijd door mij eerst enkele informatieve vragen te stellen zoals: Rook je? Leef je samen met een roker? Hoeveel water drink je gemiddeld per dag? Heb je allergieën of andere huidziekte? Etc.

Ze nemen dus echt de tijd voor je om een heel persoonlijke behandeling te kunnen toepassen op maat van wat goed is voor jou en je huid. De behandeling is op zich al puur genieten van alle heerlijke aroma’s die vrijkomen, massages en je voelt je huid steeds puurder worden.

Mijn dagelijkse behandeling ‘s morgens en ‘s avonds bestaat nu voortaan uit 15 minuutjes heerlijke me-time en daarmee doe ik niet alleen men huid maar ook mezelf een plezier.

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Stap 1

Eerst de huid heel goed reinigen met de Cleansing Gel die de make-up verwijdert zonder de huid uit te drogen.

Stap 2

De Exfoliating Cleanser doe je eenmaal, dus ofwel ‘s avonds of in de ochtend. Ik verkies om dit voor het slapengaan te doen aangezien dit een zachte scrub bevat. Het zorgt voor een grondige reiniging van de huid en bevat zachte schuimende peptiden. Het geeft je een explosie van citrus die de huid energie bezorgt. Het hydrateert en bevordert een gezonde gloed.

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Stap 3

Als 3e stap de Pre-Treatment Toner. Het is een huidverjongende toner die de huid opheldert en egaal maakt. Daarbuiten verhoogt het de hydratatie en voorkomt acne. 

Stap 4

Ook de huid rond de ogen krijgt de nodige aandacht met de Uplift Gentle Firming Gel. Het verzacht en verzorgt onmiddellijk vermoeiende ogen, terwijl het wallen, droogtelijntjes en rimpels zichtbaar vermindert. 

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Stap 5

Daarna voed ik de huid met de hydraterende crème Face Lift: Advanced Ultra-Lift Moisturizer. Deze bevat een mega dosis aan multifunctionele peptiden die het immuunsysteem van de huid versterken terwijl ze haar ook grondig beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. De stevigheid van de huid wordt hersteld en rimpels en ouderdomsvlekken verminderen. 

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Stap 6

Nadien nog een aangepaste crème voor mijn gepigmenteerde huid, de Even Out: Skin Brightening Pigment Corrector die mijn teint verheldert met een veilige hyperpigmentatie corrector. Perfect om zonneschade of een verouderde huid te herstellen. 

Stap 7

Als laatste stap, en deze dient enkel voor overdag, de Solar Defense: Broad Spectrum SPF 30. Deze niet-vette zonnecrème past zichzelf aan aan de kleur van je teint en biedt een mooie dekking terwijl de anti-verouderende elementen hydrateren, beschermen en helpen de huid te zuiveren. Aan te raden om eerst even warm te maken tussen de handpalmen zodat de witte crème rozig van kleur wordt, en nadien op het gelaat aan te brengen. 

Nanja Massy skincare Belmodo huidverzorging HydroPeptide
7
Foto © Elien Jansen

Het lijkt een hele klus en in het begin is het even zoeken, maar als je de producten bij de hand hebt en je weet hoe je ze moet gebruiken heb je het zo gefixt! Ook leuk om te weten is dat je maar heel weinig product nodig hebt om toch een maximaal resultaat te bekomen. Je HydroPeptide-gamma gaat dus heel erg lang mee. 

  • Locatie: WATT Gent Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten