0

LVK COLLABS

F
News

4
12.03.2015
Geschreven door Lore Van Keer

Leuke samenwerkingen zijn altijd een plus. Zeker wanneer je op een mooie manier in de kijker wordt gezet, zoals Xandres heeft gedaan.

Leuke samenwerkingen zijn altijd een plus. Zeker wanneer je op een mooie manier in de kijker wordt gezet, zoals Xandres heeft gedaan. Iedere maand focust Xandres op een ‘inspirational woman’, en afgelopen jaar was ik daar een van!

Met de lancering van de ‘Inspiring Women’-campagne wil Xandres vrouwen aanmoedigen en ondersteunen in hun artistieke projecten door hen een platform aan te reiken. Of het nu getalenteerde nieuwkomers of gevestigde namen zijn, of ze nu een product dan wel een dienst aanbieden, elke vrouw kan een inspirerende vrouw zijn als ze de Xandres-waarden deelt.

De ontwerpen zijn abstract en minimalistisch maar tegelijkertijd delicaat en vrouwelijk. De combinatie zorgt voor juwelen die niettemin zeer draagbaar zijn. En dat is precies waar het allemaal om draait bij Xandres.De exclusieve collectie bestaat uit halsketting en bijpassende oorbellen, geïnspireerd op een bladprint uit de nieuwe Xandres-collectie. Hieronder zie je hoe het juweel vanuit een schets ontstond.

De Xandres-collectie moest voor mij zowel casual als chic gedragen kunnen worden.

LVK COLLABS
4
Foto © Lore Van Keer
LVK COLLABS
4
Foto © Lore Van Keer

Naast de samenwerking met Xandres heb ik nog een juweel ontworpen binnen een ander project. Weer een nieuwe uitdaging!

Op 21 en 22 maart veroveren ‘Makers’ de stad Mechelen met een Makers Market, maar ook met een exclusieve tentoonstelling van het ‘Handmade in Belgium’-juwelencollectief. Een initiatief van Unizo. Samen met 14 andere juweelontwerpers/goudsmeden creëert elke ontwerper een juweel binnen het thema ‘Handen’.

Benieuwd wat het resultaat is? In het prachtige gebouw Lamot in het centrum van de stad vind je me met mijn collectie op zaterdag 21 en zondag 22 maart.

LVK COLLABS
4
Foto © Lore Van Keer

Hoe maak ik een juweel van A tot Z? Keep an eye on Belmodo, want binnen enkele dagen duik ik m’n atelier in!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten