0

Love Life Collectie

F
News

3

Emma Gelaude x Diamanti Per Tutti, een originele juwelencollectie voor kersverse mama's, maar vooral ook voor iedereen die van mooie blingbling houdt!

With great responisbility comes great inspiration, of toch in het geval van Emma Gelaude. Want 1 jaar na de geboorte van haar dochtertje, Jackie Rio, ontwierp ze de schitterende Love Live capsulecollectie voor Diamanti per Tutti. Weer een reden om te vieren dus!

Love Life Collectie
3
Foto © Diamanti Per Tutti

De juweeltjes zijn elegant en bijzonder en je wil ze zo al hebben, maar het is het concept erachter, wat maakt dat je ze je leven lang zal dragen en koesteren. Listen up.

Love Life Collectie
3
Foto © Diamanti Per Tutti

Emma’s ontwerpverhaal vertrekt van het gourmetarmbandje, een oeroude traditie waarbij een baby'tje een armbandje krijgt met zijn of haar naam in gegrift. De Love Life collectie verweeft die traditie in een hele reeks die belangrijke gebeurtenissen markeert. Je vertrekt van een superleuke ketting met hartjes (baby of geen baby, haal het gewoon in huis). Telkens wanneer je mini een belangrijke levensgebeurtenis meemaakt kan je een bedeltje toevoegen, eerste woordje, eerste tandje ... 

Ideaal dus als je nog een cadeautje zocht voor de volgende babyborrel!

11.06.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten