0

Louis Vuitton komt met parfum

B
News / News

4

Breaking news. Een nieuw decennia is aangebroken bij het Franse modehuis Louis Vuitton. Naast kleding kan je binnenkort het eerste Louis Vuitton parfum shoppen.

Een nieuw avontuur mag je het parfum van Vuitton zeker noemen. Het label is één van ‘s werelds bekendste en meest succesvolle modemerken. Classy en moderne kleding en handtassen met bruine schaakbordpatroon zijn de specialiteit van het brand. Benieuwd hoe het parfum zal ruiken!

Louis Vuitton komt met parfum
4
Foto © Louis Vuitton

Om ons al een voorsmaakje te geven onthult Louis Vuitton zijn atelier in Grasse, in de Franse Provence, de unieke achtergrond van huisparfumeur Jacques Cavallier Belletrud. Met deze historische gebeurtenis werd het tijd dat dit aan de buitenwereld werd voorgesteld.

Louis Vuitton komt met parfum
4
Foto © Louis Vuitton
Louis Vuitton komt met parfum
4
Foto © Louis Vuitton

Het parfum zal exclusief zijn en het eerste in zijn soort. De geur is zo puur dat wanneer jij je ogen sluit, je jezelf midden in een bloemenveld waant. 

De blaadjes waar het parfum mee gemaakt worden, worden niet verwarmd waardoor ze hun kwetsbare geurstoffen niet verliezen. Het extract met mei-roos en jasmijn uit Grasse wordt nu wereldwijd voor het eerst gebruikt. Hiermee zal Louis Vuitten er zeker en vast uitspringen met zijn eerste parfum.

So girl, binnenkomt kan je jouw flesje Louis Vuitton Parfum in je Louis Vuitton bag stoppen. Matchy matchy!

03.06.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten