0

Lore Van Keer bestaat vijf jaar

F
News

5
09.10.2015
Geschreven door Lize Feryn

En dat moet worden gevierd! Om meer dan alleen de reden dat we al vijf jaar lang haar creaties mogen bewonderen en dragen.

Ik vind het zeker ook een applausje waard dat ze het lef heeft gehad om vijf jaar geleden te beginnen als een klein zelfstandig visje en ze nog steeds fier rondzwemt. Meer nog, ze staat er sterker dan ooit.

De vijf minicollecties die ze uitbrengt om haar verjaardag te vieren stralen nog meer Lore uit dan haar vorige collecties. Met ‘Lore’ bedoel ik de niet zo evidente maar mooie combinatie van elegantie, stoerheid, vrouwelijkheid en originaliteit.

Ik heb de eer gekregen ze te dragen voor de campagneshoot en ik moet zeggen, het was met spijt in het hart dat ik ’s avonds de juwelen weer netjes in zijn doosje stopte. Wanneer een juweel aan je lijf plakt, weet je dat het goed zit, toch? Wat ik zo mooi vind is dat het goud en zilver zo mooi te combineren zijn èn zo goed op zichzelf staan.

Lore Van Keer Jewellery
5
Foto © Lore Van Keer
Lore Van Keer Jewellery
5
Foto © Lore Van Keer

Er is weinig risico op een overload aan juwelen, zolang je je outfit zelf basic houdt. Zo komen ze ook het mooiste uit, vind ik. Op een simpel hemd of een strak truitje, omdat de juwelen op zich al eyecatchers zijn. Verwacht je dus maar aan veel complimentjes bij het dragen van deze stuks. 

Je voelt ook Lore’s liefde voor architectuur in deze collecties. Zelf zegt ze vooral geïnspireerd te zijn door gevels van woningen. Toch verliest ze zich niet in louter architecturale lijnen maar vindt ze net de elegantie door zo gedetailleerd en verfijnd te werk te gaan. Het zit hem trouwens ook in de details. Een Lore Van Keer zou geen Lore Van Keer zijn zonder een kleine kwinkslag in de symmetrie. 

Lore Van Keer Jewellery
5
Foto © Lore Van Keer
Lore Van Keer Jewellery
5
Foto © Lore Van Keer

Ik ben alvast erg benieuwd naar wat de komende 5 jaar zullen brengen. Verovert ze naast België ook de harten van de rest van de wereld? Ik kruis alvast mijn, met Lore’s ringen versierde, vingers. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten