1

Londen's it-girls

F
News

Ook al lijkt het alsof de nieuwste lading fashionista's voornamelijk uit de States afkomstig zijn, de über coole London feel hebben ze natuurlijk niet.

Sinds jaar en dag is het Verenigd Koninkrijk een ware broeihaard voor alles wat cool is. De grootste namen in de muziekwereld zijn British based, mode-royalty zoals Kate Moss en Grace Coddington zijn er geboren en getogen en we hebben fabulous fashion te danken aan ontwerpers als Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Stella McCartney en natuurlijk ook Burberry

In mijn ogen heeft Engeland, met name Londen, er voor gezorgd dat 'it-girls' een waar begrip geworden zijn. Toen Twiggy op het modetoneel verscheen was het snel duidelijk dat the UK er een nieuw, magisch element bij had. Meisjes die the fine line tussen benaderbaar en ongrijpbaar bewandelen en voor velen muzes en inspiratiebronnen zijn.

Cara & Poppy Delevingne, Alexa Chung en Suki Waterhouse moet ik je niet meer voorstellen, ze zijn nu al legendarisch in the fashion scene. It-girls avant la lettre, maar toch zijn er nog een paar namen die de it-girl stempel meer dan waard zijn. 

De meisjes die ik hier voor je verzamelde zijn very different dan hun Amerikaanse tegenhangers. Geen overstyled Instagram-account met duidelijk gefotoshopte beelden, alles is net iets rauwer en echter. Die fijne lijn, weet je wel?

Georgia May Jagger

Hottest girl in town is zonder twijfel de beeldschone Georgia May. Als dochter van Rolling Stone's frontman Mick Jagger en Amerikaans model en actrice Jerry Hall is Georgia May Ayeesha Jagger het epitoom van cool. 

Ze was al model voor Chanel, Miu Miu, Sonia Rykiel en Vivienne Westwood en vult haar Instagram met beelden van haar antics, waar haar 740K volgers haar dankbaar voor zijn.

FKA twigs

De getalenteerde zangeres Tahliah Debrett Barnett, a.k.a. FKA twigs, is English born and bred. Haar stijl is ontzettend origineel en uniek, net als haar muziek. Ze maakte furore met Water Me en Two Weeks, beide eigenzinnige, hypnotiserende hitjes die moeilijk uit je hoofd weg te slaan zijn. Ook op modegebied kiest twigs gegarandeerd voor ensembles die quirky en hip zijn. 

Daisy Lowe

Miss Lowe groeide op in Londen en is sindsdien niet meer weg te denken uit de cool girl scene.  Ze is dikke vriendjes met Alexa Chung en Pixie Geldof, is samen met BBC Radio 1 host Nick Grimshaw en dook al op in o.a. The Love Magazine en Vogue.

Pixie Geldof

De 25-jarige it-girl is een lieveling van brands zoals Agent Provocateur, Loewe, Henry Holland en Levi's. Ze hangt in dezelfde clique als Alexa Chung en kan dus bovenstaande dames tot haar besties rekenen.
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo