0

Lize Feryn: stylish én comfortabel met een Uniqlo-parka

F
News

5

Lize Feryn houdt zichzelf warm op de set met een parka van Uniqlo.

Actrice en Belmodo Blogger Lize Feryn leeft zich graag uit op een filmset of podium. Maar set life can be a pain. Acteren op verplaatsing is leuk, maar het kunnen soms lange en koude dagen zijn. Daarom neemt ze altijd haar Ultra Light Down jas van het Japanse kledinglabel Uniqlo mee. “De warmte die dit lichte jasje geeft, is fantastisch”, zegt Lize. “De parka uit de Ultra Light Down-lijn is mijn favoriet, omdat het nog eens extra bescherming biedt tegen wind en regen.” 

Dat allemaal door de uitzonderlijk revolutionaire Japanse technologie die Uniqlo gebruikt. De ULD-jassen zijn gemaakt van ultrafijn nylondraad dat zachter is dan katoen of polyester. Bovendien maakt de afwezigheid van afzonderlijke donscompartimenten de jas nog eens extra licht en compact. In het bijbehorend draagtasje neem je de Ultra Light Down jassen gemakkelijk overal mee naartoe.

Bovendien blijf je steeds droog in zo'n jas want alle details zijn waterafstotend, zelfs de naden en ritsen! 

Lize Feryn in haar Ultra Light Down parka van Uniqlo
5
Foto © Dirk Alexander

“Het leuke aan Uniqlo is dat je er dankzij hun basics fashionable én comfortabel kan bijlopen. Je hoeft helemaal niet in te boeten aan stijl. Uniqlo is the place to be voor al mijn fashionable basics.” Voor al die fashionable basics kan je terecht in de Uniqlo store in Antwerpen.

Women Ultra Light Down vest - € 49,90
5
Foto © Uniqlo
Women Ultra Light Down Stretch Parka - € 69,90
5
Foto © Uniqlo
Women Ultra Light Down Jacket - € 69,90
5
Foto © Uniqlo

Op donderdag 10 maart 2016 tussen 18:30 en 20:30 kun je in de Uniqlo store in Antwerpen terecht voor de styling shopping night. Neem snel deel aan onze wedstrijd en wie weet kan jij er bij zijn. Onze eigen fashionista Tiany Kiriloff en blogger Jon The Gold zullen er trouwens ook zijn om jou stylingadvies te geven. See you there!

08.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten