10

Lips like Kylie

B
Make-up

Volumineuze lippen à la Kylie Jenner, welke vrouw droomt er niet van? Helaas is niet iedereen gezegend met zulke lippen. Belmodo to the rescue want hier vind je enkele makkelijke tips om jouw lippen er toch voller te laten uitlijken!

De laatste jaren is cosmetische chirurgie flink in populariteit gestegen om aan het zogenaamde ideaalbeeld te voldoen. Injectable fillers, botox en andere chirugische ingrepen zijn vandaag de dag schering en inslag geworden. Weg met de taboe rond chirurgie want aan de lippen wordt er wereldwijd gesleuteld.

Waarom kijken we nu zo op naar vrouwen met volle lippen als Kylie en Angelina? Het is wetenschappelijk bewezen dat vollere lippen meer sensualiteit uitstralen en als aantrekkelijk worden aanzien door de andere sekse. Allemaal goed en wel, maar niet iedereen heeft van moeder natuur zo’n lippen meegekregen. Toch kom je dankzij een paar simpele beautytricks al een hele eind verder! 

Matte kleuren

Net zoals bij oogschaduw, zorgen donkere kleuren voor dieptezicht. Leg je donkere lipsticks vanaf nu opzij want die laten je lippen net kleiner lijken. Ga voor natuurlijke, matte en lichtere tinten om op die manier jouw lippen er voller te doen uitzien. Kleuren die momenteel erg populair zijn, hebben meestal een rozig bruine kleur. Je kan bij M.A.C kiezen uit een enorm assortiment met tinten als Velvet Teddy, Pander Me, Brave en Faux. Deze lippenstiften worden vaak gecombineerd met lippotloden. 

Ook lipstick queen Kylie Jenner lanceerde onlangs een eigen Lip Kit by Kylie voor de ultieme matte lippen. Zoals je wel kan verwachten, zijn haar collecties steeds in een mum van tijd uitverkocht. 

Lips like Kylie
10
Foto © M.A.C
Lips like Kylie
10
Foto © M.A.C
Lips like Kylie
10
Foto © M.A.C
Lips like Kylie
10
Foto © cosmopolitan

Subtiel potlootlijntje

Tijdens het bijvullen van je lippen, is het belangrijk om zéker niet te overdrijven met dat lippotloodje. Een dun lijntje rond je lippen zal heel goed werken om je lippen voller te doen lijken, maar wie in overdrive gaat, ziet er al snel uit als een clown. Kies daarom voor een fijn subtiel lijntje dat een tint donkerder is dan je lippenstift. Een liplijntje is pas perfect als je het bijna niet ziet. 

Lips like Kylie
10
Foto © M.A.C
Lips like Kylie
10
Foto © M.A.C
Lips like Kylie
10
Foto © torricelumngirl

Scrubben, scrubben, scrubben

Deze tip is eentje waar je niet onmiddellijk aan zou denken, maar wel heel efficiënt werkt. Gebruik een tandenborstel om voorzichtig over je lippen te scrubben of maak zelf een homemade scrub met olijfolie en suiker. Dit is de perfecte manier om de kapotte velletjes van je lippen te verwijderen en het stimuleert bovendien ook de bloedomloop van je lippen. Het gevolg: een natuurlijke volumebooster! 

Lichter kleurtje in het midden

Een klein trucje dat jouw lippen in 1-2-3 voller doet lijken, is het aanbrengen van een lichter kleurtje in het midden van je lippen. Daardoor vestig je de aandacht op het midden van je lippen en creëer je dimensionaal dikkere lippen. 

Lips like Kylie
10
Foto © dayoffindulgences
Lips like Kylie
10
Foto © makeupbybarbz

Laat die Fullips Lip Enhancer, CandyLipz en andere ongezonde behandelingen achterwege en probeer het vanaf nu op een natuurlijke, maar doeltreffende manier!

26.05.2016
Geschreven door Camille LaurierBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo