0

Lippenstift op de catwalk

B
Make-up

13

Hou je lippenstift in de aanslag, want dit zijn de nieuwste lippentrends!

Waar moet je zijn om de allerlaatste make-uptrends te spotten? De catwalk natuurlijk! Tijdens de SS16-shows was het overduidelijk: de no-make-up make-up heeft officieel afgedaan! Berg al je nude oogschaduwpalletjes maar op, want dit seizoen geldt the bolder, the better. Dat telt ook voor je lippenstift. Lees verder voor een overzicht van de laatste ‘lippentrends’.

Dark romance

Givenchy
13
Foto © Harper's Bazaar
Cushnie et Ochs
13
Foto © Elle
Harper's Bazaar
13
Foto © Harper's Bazaar
Miu Miu
13
Foto © Harper's Bazaar
Burberry Prorsum
13
Foto © Popsugar

Donkere lippen waren deze herfst en winter helemaal in. Gelukkig hoef je je paarse en zwarte lippenstift nog niet op te bergen, want deze wintertrend neem je gewoon mee naar volgend seizoen. Paars, berry tinten, donkerrood, zwart... Het is helemaal aan jou. Je kan zowel voor matte als voor glossy lippen gaan. Hoewel de glossy versie misschien iets frisser staat in de zomer.

Vegen en deppen

Dolce & Gabbana
13
Foto © Harper's Bazaar
Topshop Unique
13
Foto © Elle

Rood is dé klassieker onder de lippenstiften, maar het staat o zo rock- ‘n-roll als je de lippenstift met je vingertoppen aanbrengt en uitveegt. Alsof je net een intense kussessie achter de rug hebt.

Harlekijn

Op de catwalk bij Thom Browne en Veronique Branquinho zagen we lippen die geïnspireerd zijn op de harlekijn. Bij deze look breng je enkel wat kleur aan in het midden van je lippen. Een clowneske hartjesvorm zoals bij Thom Browne kan, maar een subtiele veeg zoals bij Veronique Branquinho is net iets draagbaarder.

Goud

Prada
13
Foto © Glamour
Prada modellen gouden lippen
13
Foto © Glamour

Waarom zou je je gouden make-up enkel tijdens de feestdagen gebruiken? Elke dag is een feestje! Komende lente en zomer is het helemaal geoorloofd om met gouden lippen over straat te lopen. Schrik dat je er als een halve kerstboom bijloopt? Hou de rest van je gezicht dan heel neutraal en fris en laat je lippen de blikvanger zijn.

Voor de ultieme Prada-mond breng je wat vaseline aan op je lippen en een gouden shimmer dust of glitters. Is deze look toch net iets té out of space voor jou? Ga dan gewoon met een mooie metallic lippenstift over je rood gestifte lippen.

Pink Baby Doll

Marchesa
13
Foto © Elle
Dolce & Gabbana
13
Foto © Elle
Jeremy Scott
13
Foto © Elle

Lichtroze, koraal, hot pink… Deze lente maak je je outfit helemaal af met een roze mond. Heel mooi met een winged eyeliner en frisser dan de klassieke rode variant.

06.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten