0

Linda loves ...

F
Looks

1
13.11.2011
Geschreven door Linda Van Waesberge

Onderweg naar de metro zag ik de kerststalletjes die al klaarstaan voor de kerstmarkt, de buren knarsetanden maar zo'n miljoen bezoekers kijken er vast naar uit.

Kaat Tilley is weer thuis! In de Koningsgalerij nr 6 waar vroeger haar boetiek was huist nu de Champagnothèque. Kaat maakte hiervoor een magnifieke etalage en champagneflessen en organiseert er op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december 2011 een magisch evenement.

Nog in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen kan je nog tot zondag 20 november 2011 de foto"s bekijken van Weekend Photo Award #4.

Je krijgt nog een verborgen plekje schoonheid van mij cadeau, de Horta galerij aan het Centraal Station in Brussel. Weinig mensen kennen deze gang, de winkeltjes staan nog leeg, het lijkt wel een film.

Vandaag ging ik naar deel 3 van de Jan De Cock "Exhibition project Jacqueline Kennedy Oasis" in de White-Out Studio in Knokke.

Jan De Cock is een van de meest boeiende kunstenaars in ons land en wekt altijd heel wat controverse op. Men is voor of men is tegen. Ik ben voor.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten