0

Lift that ass

F
News

5

Hoe zit het met jouw buns, hun? Zijn de billen al gelift ter ere van de booty trend? Hijs je in een een broek van Freddy Pant Room om alvast met een kickstart te beginnen!

Dedicated om nog voor het einde van 2015 je billen onwards and upwards te zien evolueren? Dan zijn er 3 opties! Piste 1: zet je achterste op een vliegtuig richting Brazilië en keer huiswaarts met een buttjob.

Neen? Toch liever iets natuurlijker? Dan zal je er voor moeten werken! Dat is optie 2.

Lift that ass
5
Foto © Freddy Pantroom

Maar dankzij optie 3 heb je in ieder geval al een goed beeld van het beoogde doel. Optie nummer 3 is de Wr.Up pants van Freddy Pant Room. Dankzij de welgekozen positie van de naden lift en sculpteert de broek je billen! Alsof er 2 stevige handen je booty mooi optillen!

Lift that ass
5
Foto © Freddy Pantroom

Tijdens een intens Freddy Pant Room crossfit event konden we met zijn allen de broek eens testen. Zelf had ik een korter exemplaar dat er heel leuk uitzag maar net niet die Wr.Up technologie bevatte ...

Lift that ass
5
Foto © Dennis Ravays

Harder werken dan maar om er even strak uit te zien als de collegas in hun Wr.Up broekjes. Die zagen er in ieder geval heel perky uit met hun gelifte billen en strakke buiken (want de siliconenband rond het middel in houdt ook daar alles op zijn plaats).

Lift that ass
5
Foto © Denis Ravays

Ik ga zeker nog zo een Wr.Up in huis halen want zo lift je niet alleen je achterste maar ook je spirits. Niets is toch zo motiverend als het resultaat al eens in de spiegel te kunnen bewonderen! En je kan ook al met je (toekomstige) booty paraderen buiten de gym, want er zijn ook gewoon heerlijk zittende denim broeken met de Wr.Up technologie. Zo breng je overal het beste van jezelf naar boven, letterlijk.

18.11.2015
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten