0

Life on Sneakers: aangrijpend verhaal

F
News

7

Life on Sneakers is een pakkend verhaal van Evi Renaux over veerkracht, doorzettingsvermogen maar vooral het zien van schoonheid in de kleine dingen van het leven.

Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Rue NØ

Evi Renaux is een vrouw en mama van 31 jaar en maakte carrière in de marketing bij Vier, VIJFtv en Libelle. Ze had heel haar leven uitgestippeld en droomde er - zoals velen onder ons - van om succesvol te zijn. Soms beslist het leven, of beter gezegd je lichaam hier anders over. 

Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Life on sneakers

1 juli 2013 is een dag die Evi - oprichtster van de blog Rue NØ - nooit meer zal vergeten. Vanaf toen moest ze noodgedwongen haar leven inruilen voor een ziekenhuisbed. Geen deadlines meer, geen schouderklopjes en zelfs amper nog een mama kunnen zijn voor haar kinderen is een drama dat niemand zou willen meemaken. 

Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Life on sneakers

Ze wist niet wat er met haar aan de hand was en ging noodgedwongen zelf op zoek naar een diagnose om toch wat aan de toekomst te kunnen denken. Life on Sneakers neemt je mee in 5 hoofdstukken van haar persoonlijk verhaal en de weg die ze heeft afgelegd tot nu toe. In haar boek spreekt ze vooral over het gevoel van onmacht en tegenslagen waar je als mens mee te maken krijgt en hoe je dit kan aanvaarden.

In haar boek vind je ook illustraties, citaten en songteksten die het boek leuker en vlotter maken om te lezen. Het boek is ook een perfecte eyecatcher in je interieur, zet het in je boekenkast of leg het op je tafel.  

Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Life on sneakersLife on sneakers
Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Life on sneakers

Een lange lijdensweg, waarin wanhoop en verdriet elkaar afwisselden vind je terug in het boek maar ook hoe Evi doorzette en haar veerkracht die overwon. Toch wil ze de wereld duidelijk maken dat heel ziek zijn, niet het einde van je leven hoeft te zijn. Blijf dromen, zoek een andere weg die het best is voor jou en blijf genieten van de kleine dingen in het leven.

Life on Sneakers; aangrijpend verhaal
7
Foto © Life on sneakers

Evi keek wat meer omhoog en droomde weg bij het wolkenspel.
 Het allermooiste van heel het verhaal; ze herontdekte haar passie voor schrijven en richtte de openhartige blog Rue NØ op. Hiermee is ze nu gekend al het perfecte voorbeeld van wilskracht en moed. Iemand met een plan B waarvan je omver geblazen wordt!

18.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten