1

LFW Fashion Royalty

F
News

22.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Deze fashion queens spot je front row tijdens London Fashion Week én volg je backstage via je social media kanalen!

Tijdens London Fashion Week is de front row haast even belangrijk als de catwalk. Onderstaande ladies bombarderen we dan ook graag tot Fashion Royalty van de London Fashion Week. Neem je smartphone erbij, volg hun social media accounts en blijf op de hoogte van alles wat deze style queens de komende weken uitspoken!

Cara Delevingne

Voor Cara Delevingne gaat het al een aantal jaar erg hard. Toen ze na haar studies een modellencontract tekende stond ze plots in de spotlights en werd ze gebombardeerd tot 'meest gewilde model van het moment'. La Delevingne liep o.a. shows voor Mulberry, Stella McCartney en Burberry en mag zichzelf één van Karl Lagerfeld's muses noemen.

Wij zijn vooral fan van haar crazy selfies en hilarische filmpjes op snapchat @CaraDelevingne. We kunnen al niet wachten op haar LFW story!

Jourdan Dunn

Dunn maakte furore in 2008 toen ze voor het eerst in 10 jaar als zwart model op de Prada-catwalk verscheen. Ze nam een vliegende start en liep o.a. ook shows voor Valentino en Louis Vuitton en prijkte al meermaals op de cover van Vogue en Elle

Net als bestie Cara is Jourdan Dunn een ware fashion insider. Naast haar Instagram-account is miss Dunn ook actief op Snapchat. Via haar account @missjourdandunn verspreidt ze haar liefde voor al wat met mode te maken heeft. 

Kate Moss

Gevestigde waarde op de front row Kate Moss, is zonder twijfel de queen van onze Londense fashion royals. Moss paradeert al meer dan 20 jaar op de catwalk en nam o.a. Cara Delevingne onder haar vleugels. 

In tegenstelling tot haar collega-modellen, is Kate Moss helemaal niet zo into social media - "I don't know how to take a good selfie. I'm not good at them.'' Dat laat ze althans toch uitschijnen. Onlangs biechtte ze aan HELLO! Fashion Monthly op dat ze weldegelijk een Instagram-account heeft. Niet om de food habits van haar vrienden en familie bij te houden, maar eentje om de laatst nieuwe trends te spotten. Voorlopig dus geen persoonlijke updates van Moss herself. Fingers crossed dat we Kate op 1 van de feeds van haar front-row buddies spotten.

Alexa Chung

Onze grootste girl crush van de LFW front row blijft toch Alexa Chung. Duizendpoot Alexa maakte carrière als model, redactrice én presentatrice. Haar grootste passie blijft toch nog steeds de runway. Het off duty model neemt je dan ook maar al te graag backstage mee via haar Snapchat-account @chungalexa!

Anna Wintour

Een zonnebril gespot op de front row? Grote kans dat achter de zwarte glazen Anna Wintour zit. Deze diva is al sinds jaar en dag editor-in-chief bij Vogue en mode-icoon met bob. Op de Belmodo redactie zijn we stiekem wel een beetje jaloers op de editor's carrière van Wintour, ze is dan ook een waardige tegenkandidate voor Moss in de strijd om het queenship onder de Fashion Royals

Zoals haar zonnebril al deed vermoeden, laat Wintour niet graag in haar ziel kijken. Ze is zelf helemaal geen fan Instagram of Snapchat. Gelukkig kijken we wel met haar mee naar de shows via het Instagram- of Snapchataccount van @voguemagazine

Grace Coddington

Editor-in-chief Anna Wintour mag zich dan wel niet graag bloot geven via social media, gewezen creative director van Vogue Grace Coddington is sinds kort wel een fervent Instagrammer. Grace begon haar carrière als model en stond 18 jaar lang samen met Anna Wintour aan het hoofd van Vogue. Daarnaast publiceerde ze ook tal van fashion books, waaronder het recente 'Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue'.

Of ze al dan niet Instagram-foto's zal posten vanuit haar front row seat, blijft nog maar de vraag. Op dit moment bestaat haar feed voornamelijk uit tekeningen en foto's van haar katten Pumpkin en Bart. Wij hopen alvast op fancy pics van haar en haar front row crew!

Nu je al deze influencers volgt, mis je zeker niets meer de komende London Fashion Week. Enjoy!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo