0

Levi's® presenteert de 501® documentaire

F
News

4

Levi’s presenteert met fierheid hun driedelige documentaire om de 501®-collectie en het plekje in de Amerikaanse geschiedenis te vieren.

Wat is de 501® vraag jij je vast af. De 501® is de allereerste jeans die Levi’s ooit op de markt bracht. Kijk nu, 140 jaar later is Levi’s het favoriete denimmerk van alle modekenners. 

Om hun 100-jarige samenwerking met Cone Mills Denim in North Carolina te vieren, maakte Levi’s een documentaire om deze extra in de verf te zetten: de ‘501® Jean, Stories of an Original’.

Levi's® presenteert de 501® documentaire
4
Foto © Levisuntitled

In de film zie je de invloeden van de 501® Levi’s collectie in de fashion world doorheen de jaren. 

Op dinsdag 15 maart 2016 was het de grote dag. De documentaire werd wereldwijd gelanceerd met het begin in New York, Londen, Buenos Aires en Caracas. Vanaf nu kan je de documentair ook online bekijken van over heel de wereld.

Levi's® presenteert de 501® documentaire
4
Foto © Levi's
Levi's® presenteert de 501® documentaire
4
Foto © Auditionsfree

De driedelige documentaire brengt een verhaal van het moderne Amerika, met in de hoofdrol de Levi's® 501®-collectie. Je ziet ook belangrijke personen als Henry Rollins, John Baldessari, Scott Schuman, Andy Spade, Mark McNairy, Erin Wasson, Gary Burden, Eddie Huang, Jim Walrod, Kim Hastreiter, Mel Ottenberg, Michael Polish, Steven Alan, Alexandra Richard, Greg Chapman, Lee Ranaldo, Rachael Wand, Josh Peskowitz aan bod komen met lots of style!

19.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten