0

Levi's lanceert 'We are 501'-project

F
News

5

Het nieuwe Levi's project, 'We are 501', vertelt verhalen over alle 501-producten via social media.

Levi's lanceert het 3de 'Live in Levi's Project', dat is een digitaal platform dat in 2014 werd gelanceerd. De bedoeling van dit platvorm is om te vieren hoe de wereld met elkaar communiceert en hoe Levi's op social media wordt gedeeld.

In de lente van 2016 gaat er een nieuw project van start, 'We are 501'. De verhalen focussen zich op de 501-producten die de 501-familie vertegenwoordigen: 501 jeans, 501 CT jeans en 501 shorts. Ze nodigen mensen over de hele wereld uit om hun verhalen te delen via social media.

Caroline De Maigret
5
Foto © Levi's
Caroline De Maigret in Parijs
5
Foto © Levi's
Caroline De Maigret in Parijs
5
Foto © Levi's
Caroline De Maigret in Parijs
5
Foto © Levi's

Caroline De Maigret is music producer, schrijfster en model. Ze is Levi's nieuwste ambassadrice voor het nieuwe Live in Levi's project. Het project toont Caroline in haar dagelijkse Parisienne leven, mét 501 natuurlijk.

Naast Caroline De Maigret nemen Classixx (Amerikaans DJ duo) en Yi Zhou (Chinese artist) ook deel als artiesten. Deze artisten vertellen doorheen hun verhalen alles over de 501 jeans.

Met het 'We Are 501" project, worden fans aangemoedigd om alles over Levi's te sharen door de hashtags #501 en #LiveinLevis te gebruiken. Deze hashtags worden gebruikt over de hele wereld en zo kan je exclusieve verhalen bekijken van elke Levi's-fan.

Jennifer Sey, de chief marketing officer van Levi's, vertelt dat het de mensen zijn die Levi's dragen die de inspiratie zijn voor nieuwe ideëen. Volgens haar heeft ook bijna iedereen een jeans van Levi's, het is iets wat niet over elk merk kan worden gezegd.

Het wereldwijde merk zal in 2016 reclame maken via digitale en sociale platforms, televisie, cinema en print.

Wil je meer weten over de projecten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website.
 

15.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten