0

Let's get comfy this weekend

F
Wishlist

7

Regen, wind, koude... Niets zo leuk als een weekendje relaxen bij dat gure weer. Blijf gezellig binnen en enjoy your bed.

Let's get comfy
7
Foto © 3Suisses
Let's get comfy
7
Foto © &Other; Stories

Wanneer je een comfy weekend thuis voor de boeg hebt, mag je outfit ook al eens wat comfortabeler zijn. Oversized sweater alert! Met dit exemplaar van & Other Stories blijf jij fashionable terwijl je lekker onderuitzakt in de zetel.

Ga je toch liever voor een jurk? Houd het losjes. Easy, breezy, daar gaan we voor tijdens het bingewatching van jouw favoriete serie. Met een jurk van See U Soon zie je er zeker niet uit alsof je net uit je bed komt gerold wanneer de buurman voor de deur staat.

Let's get comfy
7
Foto © H&M
Let's get comfy
7
Foto © UNIQLO

Een boyfriend jeans is een must als je comfortabel de dag wil doorbrengen. Bij H&M vind je ze in verschillende kleuren, maar een afgewassen versie schreeuwt toch I'm going to chill today!

Wil je je helemaal niets aantrekken van de wereld dit weekend? Dan ga je comfy to the max, met een stylish pyjamabroek van UNIQLO. En wie zegt dat je daarmee niet naar de bakker kan?

Let's get comfy
7
Foto © Zalando
Let's get comfy
7
Foto © Asos

Oh nee, de koffie is op! Dan toch maar naar buiten ... Duffel je goed in met een faux fur jas met kap. Asos helpt je daarbij, zo hoef je helemaal geen kou te lijden.

En om af te sluiten, de schattigste pantoffels ever! Wie houdt er nu niet van muisjes? ... Stilte. Ok, maar geef nu toe, deze muizenpantoffels van Zalando - of zijn het sokken, wie zal het zeggen? - zijn too cute!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten