0

Les soeurs pops up

F
News

1

Hasselt is opnieuw een pop-up store rijker: Les Soeurs kende vorig jaar een enorm succes en de 3 zusjes Hendrickx openen daarom opnieuw de deuren.

In juni 2015 kende de Hasseltse pop-up van de zusjes Hendrickx van het juwelenlabel ‘Les Soeurs’ een ongelofelijk succes: na de eerste openingsdag waren ze volledig uitverkocht, en ook de hierop volgende dagen stond men ‘Primark-gewijs’ vaak in een rijtje aan te schuiven voor opening.

Door de blijvende vraag van klanten beslisten de Hendrickx-zusjes om de pop-up in de Dr.Willemsstraat 8 opnieuw te openen. Als extra touch zorgen ze dit jaar voor een vernieuwd aanbod juwelen, accessoires, kledingsstukken en andere musthaves waar vrouwen blij van worden!

Voorlopig zullen ze van donderdag 4 februari 2016 tot en met donderdag 31 maart 2016 hun pop-up openen, maar er is een wens om nadien een permanente Les Soeur-shop te openen.

De allereerste shop komt dan in de Hoofdstad van de Smaak, waarna modestad Antwerpen mag aansluiten als 2e uitvalsbasis voor de zussen. 

Een bezoek brengen aan de pop-up kan voorlopig gewoon vanaf donderdag 4 februari 2016 in de Dr. Willemsstraat 8, 3500 Hasselt.

De pop-up is wekelijks geopend van woensdag tot zaterdag en van 10-18u.

12.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten