0

Lancôme Trésor 25 years

B
Fragrances

1

Lancome Trésor blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Het iconische parfum van het Franse beautymerk is de all time favorite van vele vrouwen.

Lancôme viert feest dit jaar. 80 jaar is het Franse beautymerk en dat vierde het al met een exclusieve party. En dubbel feest voor Lancôme dit jaar, want het iconische parfum Trésor is 25 jaar oud. Yaay!  

Trésor – schat en dierbaar goed in het Frans – is al 25 jaar de lievelingsparfum van vele vrouwen onder ons. Het kostbare geurtje zag voor het eerst het licht in 1990 en zette de toon voor een hele lijn parfums. 

Trésor is een van de weinige parfums die de tijd overstijgt en na al die jaren nog steeds zoveel vrouwen aanspreekt. Een oldie but goldie. Moderniteit in een steeds vernieuwend jasje: het werkt. 

Het parfum Trésor bestaat in drie variaties: drie versies van de Lancôme-roos in een sensuele verpakking. 

Eau de parfum Trésor

Het Eau de parfum is een echte klassieker en bewijst al 25 jaar zijn tijdloze elegantie. Het iconisch flesje, bedacht door Sophia Grojsman, combineert rozengeuren met perziktoetsen en het dierlijke met geuren van leder.

Eau de parfum lumineuse Trésor

Een hernieuwde versie met frisse toetsen, een combinatie van de Damascenaroos en viooltjes. Deze zachte geuren zijn verweven met de kracht van zwarte bessen. Het resultaat is zowel lieflijk als powerfull

La nuit Trésor

Dit sensuele parfum resulteerde in een chemie tussen twee bloemen, een verrassende combinatie want heel verschillend in geurenpalet. De Damascenaroos en de Vanille orchidee Tahitensis trekken elkaar aan en zorgen voor een uniek resultaat. Het intense, passionele en mysterieuze van de nacht. 

Trésor precious body cream

Lancôme pakt voor zijn verjaardag uit met iets compleet nieuws: een Trésor body cream, verkrijgbaar vanaf oktober 2015. Naast de onmisbare parfums komt er ook een body cream, die je helemaal terugbrengt naar de iconische Lancôme-geur. 

Lancôme-muze van de Trésor-lijn: Penélope Cruz. De Spaanse sensuele actrice belichaamt de naturelle beauty look van het merk. Schoonheid in al zijn aspecten. Thanks to Lancôme

07.08.2015
Geschreven door Hélène MaesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten