0

Ladies Night @ Boekenbeurs

F
News

1

Op dinsdag 3 november 2015 organiseerde de Boekenbeurs de Ladies Night, en wij waren erbij!

Het was Ladies Night op de Boekenbeurs en dit konden we natuurlijk niet missen! Een avond speciaal georganiseerd voor vrouwen en het was een succes! Mama's met hun dochters, groepen vriendinnen maar ook papa's, broers of vriendjes liepen mee van de ene signeersessie naar de andere.

5 uur lang kon je er genieten van de ene activeit na de andere; ICI Paris XL organiseerde een free make-up touch-up, Parfumdokter Sofie Albrecht deed een workshop en aan de Belmodo photo booth kon je meteen je mooiste selfies printen.

Maar  ster van de avond was toch wel Jani Kazaltzis. Aan zijn stand stonden gigantische rijen vrouwen te wachten om toch maar een handtekening te kunnen bemachtigen. Ook de workshop van Jani waar hij de 10 geboden van zijn boek live kwam uitleggen zorgde voor een stormloop naar het grote podium. 

'Come and take a sip with me' kon je bij Hannah Van Ongevalle letterlijk nemen, want aan de signeerstand kon je genieten van haar overheelijke cocktails. Bij Smartmat kon je zelfs een hapje eten klaargemaakt uit het boek 'Anders koken, beter leven'. Ook de andere auteurs van onze selectie favorieten boeken waren natuurlijk aanwezig om je boek te voorzien van een persoonlijke touch.

Een geweldig leuke en culturele avond dus!

04.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten