0

Lachen is het beste schoonheidsmiddel

B
Make-up

10
01.01.2016
Geschreven door Nanja Massy

Het hoeft niet altijd zo serieus te zijn. Deze leuke verpakkingen en topproducten van Benefit toveren zo een lach op je gezicht bij het opmaken.

Het über schattige Benefit Cosmetics uit San Francisco veroverde meteen m’n hart! Niet alleen bij het zien van de producten, maar nog meer bij het uittesten van enkele van hun bestsellers. 

Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen
Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen

Benefit staat niet alleen bekend om zijn make-upproducten, die trouwens geweldig leuke namen hebben als Lollitint, Watt’s Up, Ooh la Lift, .. etc.! Maar ze staan ook bekend om hun schitterende BrowBar! Perfect geshapete wenkbrauwen willen we allemaal wel. Binnenkort breng ik een bezoekje aan hun BrowBar en uiteraard breng ik jullie op de hoogte, maar in afwachting daarvan gebruik ik alvast hun Gimme Brow wenkbrauwgel in de kleur medium/deep.

Heel makkelijk in gebruik en in amper een paar seconden creëer je thuis mooie en volle wenkbrauwen. Perfect om je wenkbrauwen kleur te geven, spaties op te vullen en eventueel te verlengen. Het ziet eruit als een mascaraborsteltje maar dan veel kleiner dus heel handig om met de haargroei mee kleur aan te zetten. Wenkbrauwen zijn nog steeds hot en mogen dus zeker gezien worden!

Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen
Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen

Als je je wenkbrauwen in de verf zet, is het ook belangrijk je ogen te accenturen, anders ligt de nadruk enkel op je donkere wenkbrauwen. Daarvoor gebruik ik eerst de 'they’re real!' bruin getinte primer. Je kan deze primer apart gebruiken als mascara of als basis voor je je mascara aanbrengt. Als je de primer afzonderlijk gebruikt, krijg je een natuurlijk effect maar voor een avondje uit gebruik je hem best in combinatie met de 'they’re real!' zwarte mascara voor een intens resultaat.

De mascara heeft een handige borstel met bovenaan de vorm van een bolletje, zodat je heel makkelijk verticaal wimper per wimper kan aanzetten. De primer zal ervoor zorgen dat je mascara zacht genoeg blijft waardoor je 6 uur later heel makkelijk nog een laag mascara kan toevoegen. Heel handig dus om een daglook in een avondlook te transformeren zonder dat je je eerst moet ontschminken. De primer boost ook de lengte en scheiding tussen de wimpers en is waterproof

Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen
Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen

Na de ogen te accenturen mag het gezicht nog mooi opgelicht worden voor een frisse en natuurlijke gloed over het gelaat. Het geheim voor zo’n gezonde gloed? De cream highlight 'high beam' in roze parelmoer. Plaats het product op de jukbeenderen, een stipje tussen de 2 ogen en accentueer het cupidoboogje (het kuiltje boven de lip). Prachtig als op deze delen van het gezicht licht valt! Wil je graag een stapje verder gaan bij het highlighten, accentueer dan ook  het wenkbrauwbeentje. Je zal zien wat een mooi resultaat dat levert! De ‘high beam’ ziet eruit als een nagellakpotje met borsteltje, wat het heel handig maakt om aan te brengen over je make-up, op je jukbeen en wenkbrauwbeentje. 

Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen

Als finishing touch brengen we nog een vleugje mat bronspoeder 'Hoola' aan over het gezicht en decolleté om er TANtastic uit te zien! Want ook gedurende de wintermaanden willen we graag genieten van een sunkissed skin. De verpakking ziet er helemaal geweldig uit en doet ons wegdromen naar exotische oorden… Er zit een borsteltje bij om het product aan te brengen en er zit een spiegeltje in het doosje verstopt, handig om onderweg even bij te werken!

Het artikel van deze week staat dus helemaal in het teken van een natuurlijke look met het accent op de wenkbrauwen en een highlight. Veel plezier met het creëren van jullie eigen Benefit look!

Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen
Nanja Massy Benefit Beauty look
10
Foto © Elien Jansen

WEARING

Locatie: WATT
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten