0

La vie gantoise by Bellerose

F
News

4

Donderdag 17 september was het eindelijk zover: de heropening van de Gentse Bellerose winkel. De launch stond helemaal in het teken van la vie gantoise.

Bellerose hoeft eigenlijk geen introductie meer. Het Belgische label is een succesverhaal: het heeft winkels in onder meer Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven en ook in het buitenland scoort het merk goed. Elke Bellerose collectie heeft een edgy touch met vintage invloeden. De kleren zijn stuk voor stuk authentieke en originele stukken, kortom urban chic op zijn best.

bellerose_2_belmodo
4
Foto © Belmodo

Voor de Bellerose experience moet je in Gent zijn. Het pand in de Kortedagsteeg is helemaal vernieuwd en het resultaat mag er zijn. De winkel is de perfecte combinatie van minimalistisch, door de witte muren en glanzend glas, en rustiek door de houten plankenvloer. Hoewel de flagship store in de drukte van de stad ligt, komt je er meteen tot rust

bellerose_3_belmodo
4
Foto © Belmodo
bellerose_4_belmodo
4
Foto © Belmodo

Bellerose vierde zijn heropening in Gent met een exclusieve launchModellen op een catwalk kreeg een heel nieuwe invulling, want de gasten werden aangespoord om de meisjes te volgen doorheen verschillende plaatsen in Gent. Er werden originele settings gecreëerd, zoals een street style scène en een gezellig onderonsje op café. 

18.09.2015
Geschreven door Hélène MaesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten