0

la vie en rose

F
News

7
18.08.2013
Geschreven door Delphine Bekaert

Roze is definitely mijn lievelingskleur. Dus "LA VIE EN ROSE". Maar het is niet zomaar eender welk roze en niet voor alles.

Ik haat bijvoorbeeld roze kledij, echt verschrikkelijk. Zo typisch oude vrouwtjes die een roze T-shirt gaan kopen om er jonger uit te gaan zien, jak te erg.

Thuis zijn onze borden, koffietasjes, servetten en schotels roze, was even wennen voor junior! Het maakt me elke dag opnieuw HAPPY om mijn koffietje te drinken in een roze tas. Ook roze bloemen, die heb ik nodig in mijn leven!

IMG_2385
7
Foto © IETS

Prachtige bloemen in de natuur en dat in het Italiaanse Puglia. Mijn favoriete plek ter wereld. Ik ben er een ander mens!

Een unieke plek om te gaan chillen, lekker eten, warme/echte mensen, genieten, herbronnen met IETS, super feestjes, mega dj's, ... the best place ever! Ik zou er dolgraag gaan wonen.

IMG_1947
7
Foto © IETS

Mijn 2 lievelingsobjecten in huis: een vaas 'shiva florera ceramic' van Ettore Sottsass steeds met roze bloemen erin en olijfolie uit Puglia uiteraard, gewoonweg de allerbeste! Zo heb ik thuis ook een klein beetje Puglia bij me. Elk jaar (als de oogst op zijn best is) laat ik minstens 50 liter olijfolie naar Gent komen.

Op een eenvoudige manier, met kleine dingen kan ik vaak wegdromen! I am a dreamer... niets is onmogelijk, ik maak mijn dromen graag waar! "Don't let your dreams be dreams."

IMG_1739
7
Foto © IETS

Detail, kunstwerk Celine Butaye.

Lucy & ik 'think pink'

IMG_3271
7
Foto © IETS

Onze roze borden, kommetjes, potten, etc.

IMG_3970
7
Foto © IETS
IMG_3974
7
Foto © IETS

Mijn collectie oude koffielepeltjes in een roze vaas natuurlijk, wat had je anders verwacht!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten