0

Krullen leggen doe je zo

B
Hair

1

Niet gezegend met een grote bus krullen? Fake de boel gewoon en lees verder voor de beste manieren om je haar te krullen.

Je hoeft geen uren in de badkamer te staan om aan een mooie, glanzende krullenbos te geraken. Volg gewoon deze simpele methodes en je hebt in no time een curly hairdo waar zelfs Beyonce jaloers op zal zijn!

Paardenstaart

De methode met de paardenstaart is snel, simpel en geeft je instant de bos krullen die je wilt. Alles wat je nodig hebt, is een krultang, een elastiek en 10 minuten tijd. Vanaf nu geen bad hair days meer voor jou!

Velcro-rollers

Binnenkort een feestje in het vooruitzicht en je wilt uitpakken met sexy Victoria’s Secret-haar? Gebruik dan Velcro-rollers om die mooie glamoureuze slag in je lokken te krijgen. Deze methode vraagt iets meer geduld en handigheid, maar het is het helemaal waard.

Sock bun

Als je je haar liever niet blootstelt aan de hitte van een krultang, is de sock bun-methode perfect voor jou. Je draait je lokken rond een sok, slaapt er de hele nacht mee en je staat op met prachtige golven. En het is niet eens schadelijk voor je haar!

Stijltang

Wist je dat je ook met een stijltang krullen kunt maken? Ideaal als je op reis gaat en geen zin hebt om al je haartools mee te zeulen. Let er wel op dat je stijltang afgerond is en geen scherpe hoeken heeft. Anders is het veel moeilijker om een krul te creëren.

Experimenteer er op los en ontdek welke methode het beste werkt voor jou.

07.04.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten