0

KOMONO lanceert optische brillenlijn

F
Looks

5
01.10.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Dit najaar breidt KOMONO haar brillenlijn uit met een collectie monturen voor optische brillen. Je draagt je favoriete (zonne)brillenmerk nu dus ook wanneer de zon niét schijnt.

Het zijn de kleine dingen die het leven fijn maken. Met die gedachte in het achterhoofd richtten Antwerpenaars Raf Maes en Anton Janssens in 2009 hun merk KOMONO (Japans voor kleine dingen) op. Zo'n 7 jaar later, net nu het zomerseizoen officieel over is, komt KOMONO met een fijn nieuwsje. Het Belgische (zonne)brillen- en horlogemerk voegt namelijk een collectie optische brillen aan haar gamma toe. 

KOMONO Opticals is verkrijgbaar vanaf oktober 2016
5
Foto © KOMONO
KOMONO Opticals is verkrijgbaar vanaf oktober 2016
5
Foto © KOMONO

KOMONO Opticals bestaat uit 60 modellen die verdeeld worden verdeeld over 13 nieuwe designs met hippe namen als Dexter, Charles en Martin. Die monturen zullen verdeeld worden over een selecte groep optiekers die vervolgens met hen expertise de klant een kwaliteitsvol én hip accessoire kunnen aanbieden. 

Dat de optische brillen - net zoals de zonnebrillen - van een impeccabele kwaliteit zijn, staat als een paal boven water. De monturen worden gemaakt van Italiaans premium acetaat, roestvrij staal of een mix van materialen en worden zorgvuldig én met oog voor detail in mekaar gezet. 

”Deze uitbreiding naar monturen past in de natuurlijke evolutie van het merk en onderschrijft KOMONO’s mantra: Een perfect evenwicht tussen tijd en visie.” - Raf Maes, co-oprichter van KOMONO
KOMONO Opticals is verkrijgbaar vanaf oktober 2016
5
Foto © KOMONO
KOMONO Opticals is verkrijgbaar vanaf oktober 2016
5
Foto © KOMONO

De KOMONO opticals-lijn is verkrijgbaar vanaf vandaag in een geselecteerd aantal optiekers. Op mijn persoonlijke wishlist staat alvast de Jade-montuur in champagnekleur!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten